Фото-акцент украса за детско парти в къщи - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
2018
post-template-default,single,single-post,postid-2018,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Фото-акцент украса за детско парти в къщи

Ето че отпразнувахме и първия Рожден ден на Смехурко. Не мога да повярвам колко бързо минава времето. Кога беше малко бебе, а днес вече тича навън и играе с батковците.

Решихме да празнуваме в къщи само с най-близките ни хора, като за украса бях направила тази интересна фото-стена с най-важните моменти от последната година на Смехурко – първото зъбче, първата подстрижка, първата почивка… За целта купих ефирен син плат, наподобяващ мрежа, върху който закачих снимките с щипки за пране. Като финален акцент украсих с балоните. Наистина много икономична, но в същото време интересна и уникална идея за украса на детски рожден ден, която всеки може да изработи сам.

Хубава вечер и много усмивки от нас!

снимкирожденден

ukrasarojdenden1Искате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Получавате 10% отстъпка при следваща поръчка

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/