Безплатна украса за детски рожден ден вкъщи Принцеса - 10.04
Следващия месец ще празнуваме вкъщи в много тесен кръг рождения ни ден. За всички, които ще празнуват като нас своя рожден ден през март или април, празникът ще бъде малко по-скромен, а събиранията по повода с познати и приятели - виртуални.
детски рожден ден вкъщи
20851
post-template-default,single,single-post,postid-20851,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Безплатна украса за детски рожден ден вкъщи Принцеса

Следващия месец ще празнуваме вкъщи в много тесен кръг рождения ни ден. За всички, които ще празнуват като нас своя рожден ден през март или април, празникът ще бъде малко по-скромен, а събиранията по повода с познати и приятели – виртуални.

За да направим празника на малките малко по-весел, нека да украсим подобаващо вкъщи и ги зарадваме. Украсата може да изготвим сами. Аз съм ви подготвила един подарък – за периода март, април, май темата за украса на вашето парти – Принцеса, е налична за сваляне напълно безплатно.

Какво съдържа тя:

  • Банер ЧРД
  • Покана
  • Картичка Благодаря
  • Етикет за вода
  • Дизайни на топери за храна

Украсата е в pdf файлове и готова за разпечатване на вашия принтер.

Абонирайте се за бюлетина ни тук, за да ви изпратя дизайните, готови за печат.