Българска наука – мисията възможна - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
5930
post-template-default,single,single-post,postid-5930,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Българска наука – мисията възможна

 

С работата на двамата основатели на онлайн списанието Българска Наука се запознах съвсем случайно преди около година. За мен беше приятна изненада, че зад идеята за списанието и нейната реализация стоят двама млади българи – Петър и Росен Теодосиеви, които още нямат 30 години. Ето и няколко факта за Списание Българска Наука, които със сигурност ще са ви интересни:

  • Списанието се разпространява единствено онлайн
  • Списанието се издава от цели 11 години!
  • Напълно БЕЗПЛАТНО е!
  • Месечно се тегли от над 100,000 читатели
  • Най-новият брой на списанието може да изтеглите тук, а в него ще намерите информация като например: Европейска нощ на учените или проекта FRESH; Животното, което живее 10,000 години; Промените в климата влошават алергиите; ДНК; Историята на електронните игри и др. Съдържа цели 174 страници!
  • В момента списанието се издава от Петър Теодосиев, който е на 27 години
  • За да покриват разходите си, основателите стартират и онлайн магазин с наистина невероятни бижута от медицинска стомана. В магазина се предлагат бижута с форма на молекули, сърце, микроскоп, коала, грозде, листа, лисичка, вълк и много други. Аз си поръчах колие с математическото число Пи и наистина много му се радвам. Няма друго място, от което бих могла да си закупя подобно колие.
  • Коледа наближава, както и времето за трескавите Коледни покупки. Още една интересна идея от Списание Българска Наука – тениски, с които наистина ще се отличите. Жаба, змия, любовни уравнения, съзвездия и др. са само малка част от предложенията.