Университетска ботаническа градина – София с три деца - 10.04
След като съвсем наскоро за първи път посетих Университетската ботаническа градина - София, на момента взех решение да заведа цялото семейство там. В първия слънчев уикенд на октомври, потеглихме към Ботаническата градина.
Ботаническа градина София, разходка с малки деца в София, с деца на открито
22358
post-template-default,single,single-post,postid-22358,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Университетска ботаническа градина – София с три деца

Университетска ботаническа градина – София с три деца

След като съвсем наскоро за първи път посетих Университетска Ботаническа Градина– София, на момента взех решение да заведа цялото семейство там. Потеглихме към Ботаническата градина в първия слънчев уикенд на октомври. Преди това трябваше да убедя децата, че там е по-хубаво от Фънтопия в мола, където искаха да отидат те. Градината много им хареса, особено на Ели. Тя веднага сподели впечателнията си и с дамата, която ни раздаде картите при влизане.

Споделям част от преживяванията ни с фото историята тук, като ми беше много трудно да не снимам всички цветя и растения, покрай които минахме. Направила съвсем малка селекция от това, на което се насладихме през онази топла октомврийска неделя.