Вкусно в хотел Ястребец, Боровец - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
2422
post-template-default,single,single-post,postid-2422,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Вкусно в хотел Ястребец, Боровец

През изминалия уикенд по покана на ресторанта на бутиков хотел Ястребец в Боровец посетихме това свежо планинско кътче. Управата на хотела беше много любезна да ни предостави ваучер за обяд или вечеря в ресторанта и с радост тръгнахме на неделна кулинарна екскурзия с начална точка топлата и прашна София и крайна – хладната тераса с уникална гледка към писта Ястребец, покрита цялата в зеленина. Любителите на зимните спортове трудно ще познаят любимата си писта сред китните цветя, но и лятно време Ястребец има своя невероятен чар.

Ресторантът има възможност за хапване вътре или на външна тераса, като разбира се ние избрахме терасата заради гледката и свежния планински въздух.

Менюто е разнообразно и за моя голяма изненада дори тук в планината имаше богат избор от рибни специалитети. В допълнение има специално здравословно меню за най-капризните клиенти. Обслужването беше на изключително високо ниво, премерено любезно и професионално – нещо, на което много рядко може да се радваме в родината ни.

А ето и нашия избор на храна, от която останахме наистина много доволни. Не само от красивото й външно оформление, но и от невероятния й вкус

Десертът Шоколадово Суфле беше с незабравим вкус и бих се върнала в Боровец само заради него.

За децата в непосредствена близост до ресторанта в горичката има интересен детски кът с приказни герои, изработени от дърво.

Желая Ви хубава последна седмица на юли.

Разгледайте още:

На разходка с бебе в Боровец

Зимна разходка в Боровец с деца