Грета от Италия - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
1554
post-template-default,single,single-post,postid-1554,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Грета от Италия

giraffeВинаги съм харесвала жирафите, може би защото са жълти, необикновени и дълго време ги бях гледала само на картинка в книжката преди да ги видя на живо. Мисля, че първия жираф който видях в живота си беше когато бях на 27 г. в зоопарка във Виена. Което ми напомни за слуха, че скоро и в нашия Софийски зоопарк ще имаме жираф! Дано.

На жирафа Грета попаднах случайно, търсейки играчка за подарък на Белята. Грета е ръчно изработена играчка, а създателката й Милена живее в Италия, откъдето и дойде тя. Изключително много ми хареса малкото й магазинче в Етци – Milipa, пълно с шарени, нестандарти ръчно изработени детски играчки.

Благодарим ти, МиленаИскате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/