Грижа за себе си - 10.04
Грижата за себе си може да има много лица. Всяко от тях е много индивидуално от жена до жена. Но общото е - да не поставяме себе си на заден план. Да изградим непоклатими граници за това, кое е приемливо за нас и кое не е. И да ги спазваме.
блог майчинство, грижа за себе си
19369
post-template-default,single,single-post,postid-19369,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Грижа за себе си

През последните 6 години, фокусът на блога беше основно върху грижата за децата, пътуването, направи си сам заедно с децата. От тази година, в допълнение на тези теми, основен фокус както за мен, така и в блога, ще бъде и грижата за себе си. Защото е от изключителна важност, както за мен, така и за децата. Важна е и за вас.

Грижата за себе си може да има много лица. Всяко от тях е много индивидуално от жена до жена. Но общото е – да не поставяме себе си на заден план. Да изградим непоклатими граници за това, кое е приемливо за нас и кое не е. И да ги спазваме.

Продукти от магазина ни