Две идеи за украса на парти на плажа - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
5241
post-template-default,single,single-post,postid-5241,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Две идеи за украса на парти на плажа

photo-1447955552776-56465b845d20

Всяко парти на плажа е хубаво – независимо дали се прави с повод или без повод, дали е с украса или без. Морето, слънцето, пясъкът, усещането за свобода – всичко допринася за приказната атмосфера и празничното настроение. И все пак, ръчно изработената украса за парти на плажа ще направи нещата още по-специални.

Морска тема за морско парти

Използвайте съкровищата на морето – миди, рапани, матирани от времето парчета стъкло, камъчета – за да направите украса за парти. Трябват ви парчета канап, шило и лепило. Към тях, по ваше желание, можете да добавите темперни боички, разноцветен лак за нокти, брокат и пайети, дървени мъниста.

Нанижете мидите на канап, заедно със стъкълцата и дървените мъниста, и ако искате ги изрисувайте. Направете гривни за гостите си – по една мида, сложена на двоен канап, който се връзва на китката е достатъчна. Подредете по плажа малко по-големи обли камъни и сложете върху тях свещи. За да ги запазите от вятъра, можете да ги поставите в буркан и след това в плик от амбалажна хартия.

За детския кът – ако има такъв – можете да направите усмихнати, учудени, ядосани, страшни и мили глави. Трябват ви неголеми камъни с подходяща форма, водорасли, лепило и перманентен маркер.

Цветно парти на морето

Използвайте съкровищата на близката гора, за да направите шарена украса за парти край морето. Наберете цветя и клонки и направете гирлянди. Направете също венчета за жените и огърлици за мъжете.

Сложете букети от цветя, треви и клонки в бурканчета или в консервни кутии и заобиколете с тях мястото, на което ще е партито. (Ако искате да е по-шарено, увийте „вазите“ с разноцветни хартии.)

Можете да оградите дансинга със зелени клонки, забити в пясъка. За още цвят и настроение украсете и с хартиени помпони за парти.

Изсипете ядките в чинии, украсени с големи зелени листа, погрижете се за хубави питиета и добавете музика. Остава ви само да се радвате на приятелите си и на незабравим купон.

Текст: И. Могилска