Ден втори в Premier Luxury Mountain Resort Банско - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
3261
post-template-default,single,single-post,postid-3261,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Ден втори в Premier Luxury Mountain Resort Банско

Днес продължавам пътеписа за вълнуващото ни посещение в хотел Premier в Банско с две малки деца.

Оборудвани с 2 пояса, бански с жабки в тон, сламени шапки от последна колекция, джапанки, закупен в последния момент, крем против изгаряне фактор 50 за деца, 2 мечета Маша от яйца, и огромно желание за плуване, се озовахме край басейна. Част от него беше отделена за деца – дълбочината беше 60 см. Обикновено на Белята му трябва много време и убеждаване да влезе в басейн. Учудващо за нас този път влезе за три минути и не искаше да излезе, докато накрая не ги изкарахме ние. Малкият също хареса плацикането и едва дочака да му сложим пояса, преди да скочи във водата.

pool1

Това се казва гледка

Това се казва гледка

outside_pool1

И това….

На слънчице... Не ме безпокойте моля.

На слънчице… Не ме безпокойте моля.

Белята с радост се плацика в басейна

Белята с радост се плацика в басейна

NB Ползването на двата басейна – вътре и вън, както и другите спа услуги е част от Семейния пакет.

Преди вечеря нахлухме (буквално, защото двамата юнаци се събуха боси и започнаха да тичат из цялото заведение, а ние се опитвахме да ги усмирим обяснявайки им, как в ресторанта не е културно да се тича, още повече боси. Без особен резултат. Персоналът ни изтърпя стоически, даже с усмивки на лице. Тук е мястото да спомена за изключителното доброто обслужване навсякъде в хотел Premier. Един път не видяхме намусен или безразличен служител, напротив – всеки беше лъчезарен и готов да помогне с каквото може. Рядко срещано явление по българските земи, особено след сблъска с две малки кипящи от енергия мъници. Определяме мястото за CHILD FRIENDLY по всички показатели.

Бар Нектар

Бар Нектар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хотелът разполага с 2 ресторанта в допълнение на Бар Нектар – Дионисос, в който се предлагат бюфетите и Амврозия, в който може да поръчате a la carte menu. В пакета ни беше включена консумация в Дионисос, но следващия път ще посетим и Амврозия, който е спечелил наградата най-добър ресторант на годината за 2013. Ето няколко снимки от него, интериорът си заслужава наградата, а за менюто ще се радваме на ваши отзиви ако сте го пробвали или ви предстои посещение.

Ресторант Амврозия

Ресторант Амврозия

Ресторант Амврозия

Ресторант Амврозия

“Черешката на тортата” за децата този уикенд беше домашно направен сладолед – ванилия и шоколад, който изядоха с голямоооо удоволствие и даже не повярваха, че им позволихме. 🙂 Сладоледът беше част от целия Семеен пакет. Малък детайл, но носещ огромна радост в детските очи. А дяволът е в детайла, нали…

Вкусен детайл

Вкусен детайл

Още първия ден, докато малките почиваха с тати в стаите, аз реших, че е време най-накрая  мама да се поглези в Le Spa. Очакванията ми бяха оправдани. Голям и топъл вътрешен басейн, в който нямаше много хора и джакузита навън на уютно и зелено място бяха само част от релаксиращите услуги на Спа Ценъра. Допълнително имаше парна баня, фитнес, руска баня, както и заливане със студена вода! За съжаление нямах време да се насладя на всичко за двата часа почивка на малките, но следващия път си обещавам да не пропусна нищо.

spa1

Басейнът вътре. Водата беше много топла.

Басейнът вътре. Водата беше много топла.

Заливане със студен душ

Заливане със студен душ

Преди да си тръгнем (с нежелание) от хотела, заведохме лудетините да поиграят на детската площадка към него, която беше доста голяма и с много различни забавления. Това напълно ги изтощи и проспаха целия път обратно към София за наша най-голяма радост.

Довиждане Премиер. Благодарим за гостоприемството.

Довиждане Премиер. Благодарим за гостоприемството.

Семейният пакет на Premier ще се предлага до октомври и наистина бих го препоръчала на всяко семейство.

*Статията е с парньорството на хотел Premier, Bansko 

Препоръчано: Уикенд със семеен пакет в хотел Premier Luxury Mountain Resort, Банско. Невероятно преживяване и изненада за вас. Част 1.