Ден на бащата в Националния военноисторически музей - 10.04
с деца в София
2980
post-template-default,single,single-post,postid-2980,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Ден на бащата в Националния военноисторически музей

2

Успяхте ли днес да посетите Националния военноисторически музей? Поводът беше деня на бащата, забавленията за малки без край, а входът свободен.

1Сутринта към 10 заведохме малките  за първи път в Музея и те бяха изумени от това което видяха. Ахкаха, чудеха се, смееха се…Пипаха самолетите и с огромно желание се качваха на танковете.

4Облечени в тон в червено нямаше как да пропуснем състезанието с колите Ферари, а получихме и подаръци – сокчета, значки и ключодържател за тати!

56Качихме се и на военните автомобили на Mercedes-Benz…

78Качихме се и на тракторите – двамата заедно!

9Имаше толкова нови и интересни неща, че малките се чудиха кое да погледнат първо – ракети, хеликоптери, палатки, стени за катерене..

10Не пропуснахме да се качим на хеликоптера разбира се, ето го и Белята!

12

13И успяхме да си поиграм малко в пясъка до танковете

14

15А скаутите ни показаха как се лагерува в палатка. Е още малко трябва да сме поне на 8, за да се включим, но беше много забавно и прохладно на сянка в палатката.

16С нетърпение очакваме следващия празник, за да дойдем отново!