Детето зодия "Рак" - 10.04
зодия рак, дете зодия
5250
post-template-default,single,single-post,postid-5250,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Детето зодия „Рак“

photo-1456164281927-0164a96454fc

Как да подпомагате развитието му, с какви цветове да го обградите

Децата, зодия „Рак“ са изключително чувствителни и капризни. Дълго време объркват въображаемия и реалния свят, играят си с въображаеми приятелчета и бързо се затварят в себе си, ако им се стори, че някой ги е обидил, пренебрегнал или ако околните са твърде шумни и буйни.

Как да подпомагате развитието на детето „Рак“

Детето „Рак“ помни всичко. Затова му пейте нежни приспивни песни, рецитирайте му стихчета и се постарайте още от най-ранна възраст да разглежда книжки с красиви картинки. Показвайте му обичта си, но не го глезете прекалено, защото после ще му е трудно да се справя с живота. Децата от зодия „Рак“ могат да си играят сами с часове.

Всички деца „Рак“ обичат водата. За рождения им ден едно градинско парти с малък надуваем басейн, в който да се плацика с близките си приятели, или легени, в които да си играят на уж риболов, може би ще ги зарадва повече от клоун, 10 – 15 хлапета на гости и висока музика.

Показвайте на детето „Рак“, че го приемате и обичате такова, каквото е и в същото време не му позволявайте да смята, че всички са длъжни да го глезят и дондуркат, защото ще затрудните отношенията му с околните за в бъдеще.

С какви цветове да обградите детето „Рак“

Децата, зодия „Рак“, обичат ярките цветове, но докато са малки лесно се плашат от твърде ярка светлина, прекалено интензивни цветове. Чувстват се добре, обградени с цветове като синьо, охра, бледолилаво, гълъбово, сребристо. Меки, спокойни, дори меланхолични цветове, които помагат на детето да се отпусне, да се почувства в безопасност.