Детските площадки в Бургас развиват въображението на децата - 10.04
Семейна почивка в Бургас
деца Бургас, почивка в Бургас, с деца на море
6649
post-template-default,single,single-post,postid-6649,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Детските площадки в Бургас развиват въображението на децата

Докато в София мечтаем за безопасни детски площадки, в Бургас са вече една крачка напред. Всяко лято откриваме нови, не само безопасни, но и много интересни пространства за лудории на малките. Днес показвам три интересни детски площадки от морския град, на които забавата беше голяма, а самите те определено развиват въображението на малчуганите. Да си призная, много ми допадна изпълнението им. И трите площадки се намират в Морската градина на града.

Въженият мост излеждаше безкраен. Моментът, в който двамата тръгнаха да тичат в двете противоположни посоки и излязоха от двата противополoжни изхода беше леко предизвикателен за мен…

Най-много ни впечатли площадката в морски стил до новата Mорска гара… Разбира се, имаше и специално място за велосипеди.

С пожелания за подобни детски пространства и в София …скоро … 🙂

Всъщност бяхме тръгнали на разходка до Остров Света Анастасия, но поради силното вълнение, плаването се отложи в последния момент. Даже концертът на Рут Колева, който беше планиран на острова вечерта, беше променен.

Но една врата се затваря, друга се отваря.

 

Прочетете също:

Най-доброто безплатно СПА е

23 причини да се влюбиш в Бургас

Почивка в Морската градина в Бургас

Авиомузей в Бургас

 

От магазина