Емоции върху копринен шал - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
23139
post-template-default,single,single-post,postid-23139,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Емоции върху копринен шал

В края на годината бих искала да благодря за доверието на всички вас, които ми изпратихте да запазя цветята от вашите специални дни върху копринен шал! За мен беше истинско удоволствие. Завършвам годината с изработката на два ваши копринени шала, които ще сгушат в себе си емоциите от празника ви, за да бъдат те в гардероба ви завинаги.

Да, със запазването на цветята върху копринените ми шалове, вие не просто запазвате природните им пигменти. Вие запазвате и красивите емоции от празника, усмивките на гостите, изненадите, топлината, приятелството. Една огромна палитра от емоции, вашите специални емоции, върху ефирна и мека коприна, която след това ще гали приятно кожата ви. И багрите, които се получават, са специални – те са вашите багри, само за вас. Вашето щастие, вашият късмет. И никой друг на света не може да притежава, никога, точно тези багри. Точно тези емоции.

През изминалата година изпратих към вас десетки копринени шалове. Надявам се да са ви зарадвали и усмихнали приятно. Трудно ще ми е да опиша всеки един, но ето тук снимки на само част от тях…

Прекрасни са всички ваши емоции – неповторими, пъстри, незабравими. Запазени от мен, за да може да ги носите с вас навсякъде, където решите и да ви галят приятно и нежно по кожата. Да ви топлят в студените зимни дни и да ви охлаждат в летните горещи следобеди.

А какво предстои през идващата година тук? Продължавам със запазването на вашите емоции от специалния ден – рожден ден, годишнина, сватба, годеж… Или просто запазване на багрите на цветята от вашата градина. Ще очаквам с нетърпение новите ви емоции от новата година, всички красиви мигове, които си пожелавате на Нова Година. Очаквам ги, за да обагря коприната с тях.

До скоро!

Силви