Занимания за деца в дъждовни дни - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
2074
post-template-default,single,single-post,postid-2074,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Занимания за деца в дъждовни дни

Дългите празничните дни са отново тук и времето пак е лошо и дъждовно… С две пълни с енергия деца, които е трудно да задържиш в къщи тази новина не е добра. Но с малко въображение и моделин, може поне за час два да успеете да им привлечете вниманието. Ето няколко интересни животни, които мама и тати направиха за малките палавници в един от тези дъждовни празнични дни. Забавата беше невероятна, много от животните така и не видяха бял свят, тъй като бяха размазани от Белята преди да стигнат до фурната – финалният етап от тяхната подготовка. В това наше занимание децата предимно набюдаваха, тъй като имаше опасност творението да завърши в нечия уста, вместо във фурната. Ето ги странните животни и други подобни, някои успешни, а други … не:

Калинка номер 1

Калинка номер 1


Калинката на тати

Калинката на тати – състезание за по-добра Калинка между мама и тати


Романтично сърчице

Романтично сърчице


Странно същество без определен вид

Странно същество без определен вид


Един опит от тати да пресъздаде Немо - доста добър...

Един опит от тати да пресъздаде Немо – доста добър…


Рачето отново на тати

Рачето отново на тати


Прасчо грух грух.... без опашка - беше изядена от кучето

Прасчо грух грух…. без опашка – беше изядена от кучето


Патето или накратко ПаПа, което беше любимец на Белята за дълъг период от 24 часа

Патето или накратко ПаПа, което беше любимец на Белята за дълъг период от 24 часа


ТуТу Влака!!!!!!!! Добро попадение :)

ТуТу Влака!!!!!!!! Добро попадение 🙂


Морковче, което веднага беше сложено в устата...

Морковче, което веднага беше сложено в устата

Ето и някои кратки инструкции за изработка: след моделирането на мекия моделин изпечете готовите творения в предварително загрята фурна на не повече от 130 градуса за около 20-30 мин. Игнорирайте виковете и крясъците на децата, които искат да се докопат и смачкат/хапнат творението преди да е опечено. Извадете и изчакайте да изстине поне 10 мин. и готово. Заниманието се препоръчва за деца над 5 г, но ако го правите с по-малки като нас внимавайте да не глътнат частици моделин.

Весели празници от нас

Продукти от магазина ни