За мен - 10.04
блог, изкуство, майчинство, поп арт портрет, украси за дома, украси за рожден ден
20341
page-template-default,page,page-id-20341,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

За мен

 

 

Казвам се Силвия и съм майка на две малки момчета и едно момиче, с които живеем в София.

В края на 2019 блогът Майка в София се промени на 10.04.

 

10.04

Датата, на която родих дъщеря си Ели, съвпадна и с моя рожден ден. Аз съм родена на Великден, а тя само ден след него. Бременността ми с нея, беше огромно предизвикателство за мен и близките ми. То ми показа, че майчината любов може да извади от нас такава мощна сила и енергия, на която не сме вярвали, че сме способни.

През този труден период, едно от нещата, което ми помогна да се съхраня, е рисуването, както и зареждането сред природата. Затова днес тук ви представям и моите ръчно изработени продукти, вдъхновени от природата.

Темите, които ме вълнуват и са на фокус в блога, са в категории: завръщане към природата, грижа за себе си, майчинство, DIY, на път.

По-дългата история може да прочетете тук. 

 

Сътрудничество

През последните 7 години блогът е работил с редица партньори, като сме представяли основно качествени продукти и услуги, подходящи за семейства с малки деца. Ако желаете да си сътрудничим, вижте повече тук. 

 

Силвия

Новини от нас в пощата ви?

Абонирайте се за бюлетина ни, за да получавате последни новини от нас директно в пощата ви