За мен - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
20341
page-template-default,page,page-id-20341,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

За мен

 

 

Казвам се Силвия и съм майка на две малки момчета и едно момиче, с които живеем в София.

В края на 2019 блогът Майка в София се промени на 10.04.

 

10.04

Датата, на която родих дъщеря си Ели, съвпадна и с моя рожден ден. Аз съм родена на Великден, а тя само ден след него. Бременността ми с нея, беше огромно предизвикателство за мен и близките ми. То ми показа, че майчината любов може да извади от нас такава мощна сила и енергия, на която не сме вярвали, че сме способни.

През този труден период, едно от нещата, което ми помогна да се съхраня, е рисуването, както и зареждането сред природата, която е неизменна част от мен от моето детство.

По-дългата история може да прочетете тук. 

Блог

Темите, които ме вълнуват и са на фокус в блога, са: опазване на околната среда, завръщане към природата, грижа за себе си, майчинство, DIY, пътуване.

Продукти

Продуктите, които може да поръчате от тук, са ръчно изработени от мен, с много мисъл и внимание към детайла, като държа на високото качество на изпълнение. Включават избрана селекция от оригинални мои акварели, принтове и арт фотографии в лимитиран тираж, които ще внесат късче от природата в дома ви. Предлагам украси за дома ви, както и украси за самите вас, под формата на аксесоари – уникати, които имат за цел да усмихнат първо вас, а след това и околните. Привърженик съм на бавната мода, като всеки аксеасоар е изработен от коприна или лен с високо качество.

Абониране за бюлетина

* indicates required
Политика за защита на лични *

Kак искате да получавате бюлетина на 10.04:

Може да промените мнението си по всяко време, като натиснете отпиши ме в края на всеки бюлетин, или ако ни пишете на sylvidesign@gmail.com. Ние ще пазим информацията за вас. За повече информация за нашата Политика за защита на личните данни, посетете страницата ни. Отбелязвайки тук, вие давате съгласието си да обработваме информацията в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.