Идеи за Великденска украса - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
4487
post-template-default,single,single-post,postid-4487,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Идеи за Великденска украса

Великден наближава съвсем скоро. Ето и някои предложения за акценти във Великденската украса тази година.

Зайци от дърво – мама, татко и аз, които може да се поставят на входната врата. Съседите ще бъдат приятно изненадани.

velikdenska_ukrasa3

Боядисайте яйцата като Матрьошки. Да, защо да не сме различни тази година и създадем интересни и уникални яйца.

velikdenska_ukrasa4

Ако имате дървени лъжици под ръка в кухнята, може да ги боядисате и украсите във Великденска тема както е показано на снимката тук. Идеята е страхотна и мисля да я реализирам. Малките ще бъдат много щастливи.

velikdenska_ukrasa7

Салфетките за Великденската маса не е нужно да са с Великденски мотиви. Може просто да я сгънете под формата на заек, както е показано по-долу.

великденска_украса2

Черупките на няколко яйца може да бъдат перфектна Великденска украса. Сложете в тях няколко пролетни клонки, маргаритки и лалета и ги завържете с красива панделка до прозореца. Ето как. Тази идея много ми допадна и ще я направя. Обещавам да снимам резултата. Великденската украса изглежда уникална, интересна и забавна за малките.

великденска_украса5

Ако имате двор може да го украсите ето така с шарени Великденски яйца. Гарантирано ще съберете погледите на всички минувачи.

великденска_украса6

 

Вие коя идея харесахте?

снимки: pinterest