Как да измисля уникално пожелание за рожден ден - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
5275
post-template-default,single,single-post,postid-5275,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Как да измисля уникално пожелание за рожден ден

A photo by kazuend. unsplash.com/photos/ejlRp5ktpfY

Понякога сме толкова уморени или блокирали, че не можем да измислим уникално пожелание дори за най-близките си хора. Не се притеснявайте. Научете се винаги да сътворявате уникален поздрав за рожден ден или по друг повод. Лесно е.

Преразкажете история…

Можете да преразкажете накратко някоя своя любима история или приказка и да използвате поуката от нея или победата на главния герой, за да поздравите рожденика. Това е относително лесно. Всяка история може да се побере в едно – две изречения (или пък да използвате само част от нея, или само да споменете някой герой, който символизира щастие, любов, трудолюбие, смелост – някое или няколко от тези неща). Още едно изречение за пожелание и сте готови. Със сигурност помните най-общо приказките, които сте слушали като дете, използвайте ги.

Цитирайте

Има тъжни, радостни, окуражаващи стихове. Стихове за любов, за нови срещи, за приятелство и за какво ли още не. Подходящият цитат винаги е добро решение, когато музата не ви помага да измислите пожелание. И разбира се, не се ограничавайте само със стихове. Книгите – романи, разкази, басни – са пълни с невероятни цитати. Възползвайте се от тях.

Измислете история

Не е трудно. Можете да свържете посланието с изгледа на картичката. Достатъчно е да напишете защо сте избрали точно тази картинка, за да се получи чудесно пожелание. Другият вариант е да разкажете общ спомен – ваш и на човека, на когото ще подарявате подарък – и от него да изведете пожеланието.

Каквото и да правите, не забравяйте, че не пишете официално писмо до президента на Републиката. Вашето уникално пожелание за рожден ден всъщност значи да кажете топли думи на приятел. Затова не е нужно да сте писател, нужно е да обичате човека, на когото пишете. Не се притеснявайте. Нека ръката бъде продължение на сърцето ви. Така който и похват от изброените по-горе да използвате, ще ви се получи добре.

Съветите са от И. Могилска