Как да направим сами Банер Честит Рожден Ден с рибки и безплатен дизайн - 10.04
ЧРД банер за рожден ден вкъщи морска тема
банер рибка за детски рожден ден
5046
post-template-default,single,single-post,postid-5046,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Как да направим сами Банер Честит Рожден Ден с рибки и безплатен дизайн

Дори и да не сме на морето, все то ни е в главата. За това днес ще покажа как да изработим сами банер Честит Рожден ден с рибки. Банерът е подходящ за детски рожден ден, както и за рожден ден на мама или татко. За целта ще ни трябват следните материали:

 • Хартия 200 гр.
 • Ножици
 • Перфоратор
 • Шнур в син или друг подходящ морски цвят
 • Цветен принтер
 • Готов дизайн на банера тема Рибки, специално предоставен от блога sofiamama
 • Сръчност

Препоръчвам да изработите банера заедно с детето, за да стимулирате неговото въображение и да му покажете как само може да изработи всичко с ръцете си.

 1. Въведете електронната си поща по-долу и ще получите линк, от който може да свалите файла във висока резолюция. Файлът съдържат дизайна на надписа в pdf формат на две страници А4. (Може да ползвате дизайните единствено за лични цели)

  Име

  Email

  2. Отрежете рибките по контура внимателно

  3. С перфоратора направете по две дупки на всяка рибка от ляво и дясно горе с цел да може да закачите надписа ЧРД на шнурчето

  4. Промушете шнурчето през дупките, които направихте преди малко

  5. Завържете надписа на подходящо място преди детското парти

  6. Не забравяйте да снимате рожденика/чката под него (и да ми изпратите снимки ако желаете 🙂

  Харесвам различната парти украса, а не готовите китайски Happy Birthday надписи. Иска ми се украсим повече домове с красива и оригинална парти украса, ето като тази тук.

  Весело празнуване

  *С регистрацията си вие се съгласявате да получавате нашия електронен бюлетин. Мразя спам и няма никога да ви изпращам такъв. Регистрирайки се за новини от нас, вие първи ще научавате за новите безплатни дизайни от 1004stories.eu.