Как да направим сами фото стена в къщи със снимки от Instagram - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
4993
post-template-default,single,single-post,postid-4993,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Как да направим сами фото стена в къщи със снимки от Instagram

Когато вървя из уличките на града обожавам да улавям моменти и да ги споделям в Instagram. Има нещо толкова пристрастяващо в това да запечатваш с телефона неповторим моменти, да избереш подходящ Instagram филтър и да ги споделиш с другите.

Наскоро реших да направя фото стена с избрани снимки от Instagram през последната една година. В хола имаме една голяма бяла стена, която от дълго време се чудя как да украся и идеята ми се стори добра. Не беше лесно да избера между всички снимки от последната година, но след дълго разглеждане се спрях на 24 от тях. Търсих решение как да ги разпечатам и не след дълго открих Socialprint, които предлагат уникалната услуга печат на снимки от Instagram по оригинален начин на качествен картон. Поръчах пакет от 24 снимки с размер 10 х 10 см големи квадрати, а цената 25 лева ми се стори разумна за оживяване на Instagram миговете на стената в къщи.

Снимките пристигнаxа опаковани в стилна бяла картонена кутия, брандирани. Направи ми впечатление вниманието към детайла в опаковката, както и доброто качество на печат на снимките върху матов 300 грама картон. Снимките, които изпратих от Instagram не бяха в много добро качество, но резултатът се оказа изненадващо добър.

За да изработя фото стената използвах 24 снимки от Instagram, кожен шнур, ножица и тиксо. Снимките наредих в 3 реда, като ги закрепих за кожения шнур с тиксо на гърба, след което ги закачих на бялата стена в хола. Получи се интересен резултат, а децата с радост показваха и си спомняха за минали преживявания и моменти, които вече можеха да видят пред тях.

Изработката на фото стената беше не само забавно занимание, но се получи и много добър интериорен акцент. Много е лесно и всеки може да го постигне сам. Вместо кожен шнур, може да ползвате друго въженце според вашия интериор.

Време за изработка: 30 мин.

*Пакет от 24 снимки беше предоставен от SocialPrint