Как да опаковам подарък по нестандартен начин - 10.04
Опаковка, подаръци
5267
post-template-default,single,single-post,postid-5267,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Как да опаковам подарък по нестандартен начин

Сигурно ви се е случвало да получавате подарък с опаковка, която ви е жал да разкъсате – толкова е красива. Начинът, по който опаковате своя дар за приятел говори много за отношението ви към него. Красивата, ръчно направена опаковка е подарък сама по себе си. Вижте 3 идеи за нестандартно опаковане.

Опаковка от едноцветна хартия и шарени кълбета прежда

Взимате едноцветна хартия – синя например, и прежда в жълто, оранжево, керемидено, червено. Опаковате подаръка в хартията. Отрязвате кончетата прежда по-дълги. Обикаляте с три от тях пакета по широчина и с три – по дължина. Така в единия край на подаръка се получава мрежа, в която да продължите да промушвате преждата, докато се получи меко, килимче в радостни цветове.

gift-wrapping-pompoms

Опаковка от вестници и списания

Изберете красива двойна страница от списание и опаковайте подаръка в нея. Пак от същото списание, но в контрастен цвят, изрежете дълга лента – широчината й зависи от вас – и я навийте като розичка. Остава само да я щракнете с телбод, за да не се развива и да я прикрепите с тиксо или лепило към подаръка. В този случай можете да добавите и специално послание – зависи каква снимка ще изберете.

Друг вариант е да опаковате подаръка си във вестник и с дебел маркер да очертаете отделни думи, да ги свържете със стрелки и така да напишете уникално поздравление за получаващия подаръка.

96-gift-wrap

Опаковка от амбалажна хартия и текстилно цвете

Чистата амбалажна или рециклирана хартия, без никакви печати е много красива. Подберете няколко парчета мек плат в подходящи цветове. Изрежете от тях кръгчета с различна големина и им направете дупка по средата. След това отрежете немного дълъг конец от прежда на няколко ката. Нанижете кръгчетата на него и ги пристегнете в долния край със зелен конец. Прикрепете готовото цвете с тиксо към хартията.

flower-gift-decorations

Когато искате да направите нестандартна опаковка, можете да използвате всичко – стари ключове, есенни листа, лепящи листчета с послания. Просто отпуснете въображението си и се забавлявайте, като не забравяте какво харесва човека, на когото ще подарявате подаръка.

ouef-gift-wrap

 

94-gift-wrap

 

 

Автор: И. Могилска

Снимки: Pinterest