Как да изработим морска огърлица от кристали - 10.04
огърлица Сваровски
1706
post-template-default,single,single-post,postid-1706,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Как да изработим морска огърлица от кристали

Една от творческите ми страсти е свързана с изработката на единични бройки бижута от кристали, като предпочитам да работя със Сваровски елементи. Имах период, в който обожавах да сглобявам интересни огърлици или гривни, като правих това с часове наред (разбира се, преди да се родят малките.

Тук ще ви представя една огърлица изработена от мен, за която използвах кристали с морски форми – голяма червена мида, лилава морска звезда и син корал. Сложих трите кристала в асиметричен вид на синджир с цвят на мед, който закачих на уникална огърлица също с цвят на мед (на снимката по-долу).

Подобна огърлица може да се изработи лесно и е прекрасен подарък за любим човек. За целта трябва да се снабдите с кристали за украсата, синджир, клипси за захващане на кристалите към огърлицата в същия цвят, както и самата огърлица. Материалите може да се намерят в магазин за хоби, или в магазина на Сваровски елементи.

Желая ви топла вечер в очакване на Коледа!

21Искате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/