Как организирахме Хелоуин парти в къщи - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
3532
post-template-default,single,single-post,postid-3532,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Как организирахме Хелоуин парти в къщи

Хелоуин наближава и реших да ви покажа как украсихме вкъщи преди година.

first_halloween

На Смехурко това беше първи Хелоуин, за това исках да е много забавен и интересен. Специално за него изработих дизайна на „Моят първи Хелоуин“ и го разпечатах на бяла блузка. Мисля, че се получи добър резултат.

big_spyder

Белята облякохме в костюм на дяволче, специално поръчан за целта от Mother Care – онлайн магазина. Доставката отне около 2 седмици, така че я планирахме от рано. Червеното много му отиваше. Вратата на детската стая украсихме с ръчно изработен много страшен паяк, в характерните цветове за празника черно и оранжево. Прочетете тук как го изработихме. Купихме и няколко стикера с паяжина от Jumbo, все пак какъв паяк ще е ако няма и паяжина.

outfit

Костюм: Mother Care

Диадема с прилепи: Jumbo

halloween_food1

Разбира се и храната получи Хелоуински облик. Изрисувахме няколко грейпфрута с черен маркер и ето резултата.

halloweenfood3

Лесно и забавно може да подготвите и страшна храна от зелен боб, червена чушка и малко ядки. Децата много харесаха резултата. Разбира се какво е Хелоуин без тиква. Тиквите около празника са навсякъде, а нашата получи специален стайлинг от мъжа ми, който доста умело я преобрази в това, което виждате по-долу. Запалихме и свещ в нея, за по-автентичен ефект.

pumpkin

topper1

С много желание направих Хелоунски мъфини, които украсих с тематична украса за Хелоуин с паячета, изцяло илюстрирани и изработени от мен.

thankyoucards

Минералните води също брандирах със същите паячета, като бяхме подготвени и с тематични картички Благодаря в същата тема. Малки, но много ефектни. Тези картички раздадохме на гостите (роднините) ни след края на Хелоунското парти.

halloween_scarf1

Ето ме и мен 🙂 Тоалета за Хелоуин беше решен в черно с акцент оранжев копринен шал и диадема с тикви от Jumbo. Шалът нарисувах аз, като дизайнът е паяжина с черна котка. Реших да поканя красивата Ради да позира с шала, за да го представи по-професионално 🙂 Получи й се добре, вижте тук.

scarf

halloweenframed2

Ето и портрета за Хелоун, който подготвих за Белята и представих преди време.

halloween_animals

Тези страшни създадния изработих много лесно от черен и оранжев картон с ножица и много въображение. Закрепих ги на дълги дървени клечки, за да се забавляват с тях децата. Запознайте се с Духчо, Рибката, Тиквата и летящия Виро.

halloween_detail

halloween_collageИскрено се забавлявах с изработката на всеки един детайл, въпреки времето което ми отне накрая. Радостта в очите на децата си заслужаваше всяка една минута в подготовка на украсата за Хелоуин.

Happy Halloween!

В очакване…