Любов към поп арт-а - 10.04
Семеен поп арт дигитален портрет
поп арт по поръчка
18589
post-template-default,single,single-post,postid-18589,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Любов към поп арт-а

Анди Уорхол и неговото изкуство винаги са предизвиквали приятни емоции у мен. Още помня как 2009 година се сдобих с невероятна книга с неговата автобиография с доста интересен дизайн, на английски език. Тогава се запознах с цялото му творчество и най-популярните му поп арт творби. Често я преглеждам с интерес и винаги откривам по нов факт или история за него.

Само няколко години след това, 2013 година, започнах да експериментирам със снимки на децата в поп арт стил.  Докато малкият прохождаше, аз вече имах солидно количество от поп арт портрети, които рисувах по снимка – семейни, на деца, кучета, котки, даже и папагал. Покрай поп арт страстта ми, всички вкъщи вече имаха по един поп арт портрет, включително и черната ни игрива кокерка. Показвала съм някои от тях и в блога.

С новата визия на блога, реших да включа и вас към моята малка “поп арт общност”, като ви предложа да създам ваш дигитален поп арт портрет – на вас, вашия любим/а, дете, домашен любимец. Или на вашия колега/колежка в офиса. Ще се изненадате приятно от резултата. А за мен ще е удоволствие да получа доверието ви и създам нещо различно – за подарък или украса.
 
Практичното е, че ще получите поп арт портрета по електронната си поща като файл. И ще може да го разпечатате на каквото и когато желаете. Например, на принт за украса вкъщи или офиса, на чаша, тениска, кърпа, както и на всичко друго, каквото може да си представите.

 

Разгледайте повече за тази възможност тук:

Поп арт от магазина