Елена се завърна от Германия, за да отглежда децата си в София - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
4593
post-template-default,single,single-post,postid-4593,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Елена се завърна от Германия, за да отглежда децата си в София

Днес ви представям Елена. Една майка живееща в София с двете си деца Филип и Лазара, таткото Георги и двете кучета Пижо и Чика. Живяла е в Германия, като е родила сина си там и се завръща в България.

Елена е успешен и отличен юрист. Има завидно CV и се ползва с уважението на доста голям кръг от доволни клиенти и работодатели. Дълго време е била отдадена на кариерата. Работата й е много важна за нея, но тъй като е доста изтощителна и натоварваща на моменти сега се наслаждава на времето със семейството и приятелите си. Работи от време на време, само за приятели и каузи, които харесва. Ето и какво разказа тя специално за 1004stories.eu

elena4

 

Още я пиша историята си. Настоящето ми е на щастлива майка с тийн и бебе, не дотам усърдна домакиня и, надявам се, страхотна съпруга.

Да си майка не е лесно, където и да си. В София най-дразнещи са мръсният въздух и тротроарите. Достъпът до здравеопазване и разнообразието от паркове пък са плюс. 

elena6

Синът ти е роден в Германия. Каква е разликата да отглеждаш малко дете в Германия и тук в София?

Като започнем от бременността и раждането там е несравнимо по-спокойно. И по-евтино също… Все пак си чужд и сам в радостта си.

И пак – навсякъде да си майка е най-прекрасното чувство.
 
elena3

Днес младите гледат навън. Защо реши да оставиш уредената и чиста Германия и да се завърнеш със семейството си в България?
Уредена и чиста изглежда на пръв поглед. Kогато си там, виждаш и живееш в реалност, която си има своите недостатъци, както и тук. Камъкът си тежи на мястото, а носталгията е необяснима, ако не си я живял.
Намерихме не 4, а 5 листна детелинка

По време на снимките Филип намери не 4, а 5 листна детелинка

Имаш и две кучета. На какво възпитават животните децата? Приятели ли са?

Всяко дете си има с две години по-голямо от него куче  за другарче и никога не е тихо или скучно вкъщи. Децата си възпитавам да са добри хора, кучетата са верни приятелчета и помагат във възпитанието на децата, учат ни на отговорност и безрезервна обич.

Иска ми се всички да сме здрави, щастливи и добри.
 
 elena2