Малките подаръци за гости на детски рожден ден - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
5078
post-template-default,single,single-post,postid-5078,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Малките подаръци за гости на детски рожден ден

bee-1024x331

Защо да подарявам подаръци на гостите си и какви могат да бъдат те?

Обикновено рожденикът е този, който получава подаръци. На него трябва да му се радват, да му обръщат внимание и да му угаждат. Но ако вие празнувате и решите да изненадате гостите си с малки, символични подаръчета, на тях ще им стане приятно, а на вас ще ви е още по-хубаво, нали?

Представете си сега, че подготвяте детски рожден ден и всяко от гостите на вашето дете, намира мъничък подарък до своята чашка и чинийка на масата. Ще настане голяма радост и празникът ще е съвсем незабравим.

Защо да подарявам малки подаръци на гостите на детски рожден ден?

Абонирайте се за бюлетина ни тук

Ще направите децата щастливи. Това трябва да ви е достатъчно като причина, но все пак ще ви посоча още няколко.

Ще зарадвате родителите им. На всеки ще стане приятно, че сте помислили за детето му и че сте му подарили още една усмивка.

Ще кажете „благодаря“. А това е хубаво да го казвате често. Усмихнатите и благодарни хора изпращат щедро и жизнерадостно послание към света и околните и те им отвръщат със същото. Защо да не благодарите на децата, че са дошли да поиграят заедно с вашето хлапе и на родителите, че са отделили от времето си да изберат подарък и да доведат отрочето си на детски рожден ден.

Какви малки подаръци са подходящи за детски рожден ден?

Добре е наистина да бъдат символични. Не само заради стабилността на семейния бюджет. А и защото те са просто знак за почит и засвидетелстване на благодарност.

Идеи за малки подаръци за детски рожден ден

Всичко, подходящо за деца е позволено. От картички „Благодаря“ през оригами фигурки, красиво оцветени медени курабийки до гривнички и герданчета от разноцветни мъниста. Ако гостите са малко на брой, можете да им подарите например шарени дървени човечета или ръчно изработени миниатюрни куклички. Колкото по-личен е подаръкът, толкова по-добре.

Това, което ние може да изработим за вас, са пъстри малки оригами фигурки, опаковани в кутия. Искате ли? Пишете ми тук.