Малки подаръчета “благодаря” за рожден ден в детската градина - 10.04
рожден ден градина, подаръци за деца градина
6970
post-template-default,single,single-post,postid-6970,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Малки подаръчета “благодаря” за рожден ден в детската градина

Какво черпите децата в детската градина за рождения ден на малките?

В много детски градини носенето на торти е забранено, включително и при нас. Това е разбираемо. Всяка година по същото време изниква въпросът – сега какво да черпим? Хартиените торти не са предпочитани, може би ми изглеждат малко банални или защото сме пълни вкъщи с балончета, свирки и играчки от шоколадови яйца.

Тук ще споделя три варианта за малки подаръци за децата в детската градина.

Вариант 1 – бюджет около 140 лв. :

Ето какво включва той:

 • малко сладко
 • интересна опаковка с детайли, изработени на ръка
 • различни малки подаръчета за момичета и за момчета
 • бюджет около 140 лв. за около 26 деца
 • да добавя няколко резервни подаръчета “благодаря“ за братя и сестри

Не бих казала, че това е типичната “почерпка” за децата. По скоро малки, но запомнящите се подаръчета тип “благодаря” за всяко едно от тях.

Ето и какво включих в тях:

За момичета:

 • Ръчно изработени от мен детски гривнички с пъстри костенурки от полускъпоценни камъни, нанизани на разтегателна прозрачна корда
 • 1 балонче
 • 1 бонбон Merci

 

За момчетата:

 • Малко моторче или количка от Jumbo
 • 1 балонче
 • 1 бонбон Merci

Последвайте ме във Фейсбук

Опаковката:

Опаковката беше малка картонена кутия, на която нарисувахме името и годините на рожденика. За момичетата цветът беше червен, а за момчетата – зелен. Цветовете бяха различни, за да става по-лесно разпределянето в градината. По-късно разбрах, че децата страшно много са харесали опаковката и я ползвали за съхранение на малки съкровища.

Помощ в подготовката: 

Малкият рожденик помога с подготовката на подаръците, като сортира тези за момчетата и изрисува опаковките им. За съжаление не мога да открия точно тези снимки, но го направи с огромно желание и страст.

Вариант 2: бюджет около 50 лв.

Този вариант е по-различен, със сигурност ще се хареса от децата, а и от родителите, защото е и много икономичен, като не съдържа нездравословни неща. Включва микс от 30 броя оригами фигурки в различни дизайни и размери, които ще получите старателно опаковани в картонена кутия, ръчно изработени от нас. В края на празничния ден в детската градина, всяко дете с радост ще си вземе оригами фигурка изненада от кутията.

 

Вариант 3: Кутия с картички, принтове от оригинални мои акварели „Любов към себе си за деца“. Съдържа 23 броя картички с красиви горски създания, всяко с различно послание за момчета и момичета за самочувствие, вяра в себе си, джентълментство, любов към себе си, др. Може да поръчате като самостоятелен подарък, или да добавите в подаръците за децата на партито. Със сигурност това е един много оригинален и полезен подарък за всяко дете.

За поръчка на кутията „Любов към себе“ си за деца вижте тук или в секция магазин.

Искате ли да изработим и вашите подаръчета за децата в детската градина по повод рождения ден на детето ви? За момента можем да изработваме само вариант 2 – кутия с изненада от оригами фигурки и вариант 3 – кутия „Любов към себе си“ за деца.
Какво е нужно за вариант 2? Изпратете ми на мейла запитване с датата за рождения ден, като ще са ни нужни около 7-10 работни дни за изработката на 25-30 оригами фигурки. Ако имате нужда от различна бройка, моля да посочите в запитването си, за да изпратя съответно цена.

Бюлетина ми със статии за грижа за себе си, полезни линкове, нови продукти, други?

Със записването си получвате 10% отстъпка при следваща поръчка на мой продукт.