Малки подаръчета “благодаря” за рожден ден в детската градина - 10.04
рожден ден градина, подаръци за деца градина
6970
post-template-default,single,single-post,postid-6970,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Малки подаръчета “благодаря” за рожден ден в детската градина

Какво черпите децата в детската градина за рождения ден на малките?

В много детски градини носенето на торти е забранено, включително и при нас. Това е разбираемо. Всяка година по същото време изниква въпросът – сега какво да черпим? Хартиените торти не са предпочитани, може би ми изглеждат малко банални или защото сме пълни вкъщи с балончета, свирки и играчки от шоколадови яйца.

Тази година реших да наблегна на:

 • малко сладко
 • интересна опаковка с детайли, изработени на ръка
 • различни малки подаръчета за момичета и за момчета
 • бюджет до 100 лв. за около 26 деца
 • да добавя няколко резервни подаръчета “благодаря“ за братя и сестри

Не бих казала, че това е типичната “почерпка” за децата. По скоро малки, но запомнящите се подаръчета тип “благодаря” за всяко едно от тях.

Ето и какво включих в тях:

За момичета:

 • Ръчно изработени от мен детски гривнички с пъстри костенурки от полускъпоценни камъни, нанизани на разтегателна прозрачна корда
 • 1 балонче
 • 1 бонбон Merci

 

За момчетата:

 • Малко моторче или количка от Jumbo
 • 1 балонче
 • 1 бонбон Merci

Последвайте ни във Фейсбук

Опаковката:

Опаковката беше малка картонена кутия, на която нарисувахме името и годините на рожденика. За момичетата цветът беше червен, а за момчетата – зелен. Цветовете бяха различни, за да става по-лесно разпределянето в градината. По-късно разбрах, че децата страшно много са харесали опаковката и я ползвали за съхранение на малки съкровища.

Помощ в подготовката: 

Малкият рожденик помога с подготовката на подаръците, като сортира тези за момчетата и изрисува опаковките им. За съжаление не мога да открия точно тези снимки, но го направи с огромно желание и страст.

Искате ли да изработя и вашите подаръчета за децата в детската градина по повод рождения ден на детето ви?
Няма проблем. Имам много идеи и желание за изработка на нестандартни подаръчета – индивидуални за вашия празник. Мога да предложа и други интересни идеи, но не очаквайте от мен стандартните картонени торти. Какво е нужно за целта? Изпратете ми на мейла бюджета, който имате за подаръчетата и техния брой, както и името, годините на рожденика/чката и за кога ще са ви нужни. От мен очаквайте идеи за подаръчета, а след като се спрете на някоя, ще са ми нужни около 10 работни дни за изработката им.

Бюлетина ми със статии за грижа за себе си, полезни линкове, нови продукти, други?

Със записването си получвате 10% отстъпка при следваща поръчка на мой продукт.Искате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Получавате 10% отстъпка при следваща поръчка

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/