Моите топ 10 места в София с малки деца за изминалата година - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
3929
post-template-default,single,single-post,postid-3929,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Моите топ 10 места в София с малки деца за изминалата година

Днес бих желала да споделя кои са любимите ни места с момчета на 2 и 4 годинки в София за изминалата година.

1. Музейко – топ 1 дестинация за всички деца открита в края 2015, а и със сигурност ще води класацията и за 2016. Ще идваме още много, много пъти и всеки път ще откриваме нещо ново и различно там. Забавите нямат край, а и заведението със здравословна храна ни е любимо.

1

2. Софийски Цирк – винаги е добра идея за уикенда, особено през зимата, когато опциите за забави в София се ограничават основно до Столичните молове. Софийски Цирк се намира до Централна Гара и въпреки, че сме го посетили само един път до момента, препоръчваме го

18

3. Софийски Зоопарк – децата го обожават. Малко ми е тъжно когато виждам състоянието, в което се намира в момента, но усмивките им при вида на животните е незабравима. Носорогът ни е любим, както и крокодилът. Някой да знае кога ще дойде жирафа? Направиха му тийзър рекламна кампания преди време, какво стана? Децата много искат да го видят за първи път и ще е хубаво това да се случи в родния им град София, а не другаде.

IMG_0327

4. Huskymoicyland – само на 10 мин от София в област Офелийте, Витоша през зимата децата може да се насладят на не какво да е, а впряг с кучета хъски. Истински. Ние останахме очаровани. Очакваме да натрупа повече сняг, за да се впуснем отново в зимното приключение с косматите красавци и опитната Юлия.

2boys

5. Коколандия – на 2 минути е от тенис кортовете до Парк Хотел Москва. Ако не го знаете, питайте случаен минувач в гората и ще ви упъти. Още сме малки да се катерим, но атмосферата ни е любима през лятото. Страницата на парка е изградена професионално, браво Коколандия.

00kokolandiq

6. Playground – Paradise, детски център. Да, знам мол. Но детският център за малките е светъл и приятен, можеш да ги оставиш за час-два и да пиеш кафе спокойно. А коя майка няма нужа от това? А и Happy е в непосредствена близост след бурните игри.

thumb_IMG_1126_1024

7. Small & Big салон за детски прически. Обичаме го, защото обслужването е перфектно, а от скоро има и една невероятна кола на Флинтстоун, която не може да намерите никъде другаде. Да не забравим, че всяко детско подстригване е придружено с близалка накрая.

Хубав ли съм мамо?

8. Денят на бащата в НВМ – за втора поредна година посетихме Националния Военноисторически музей в деня на бащата, този път с по-големи и много по-разбиращи деца. С нетърпение очакваме следващия празник. Е това е с момченцата – самолети, хеликоптери…  – едно от любимите им места в София.

2

9. Работата на тати – наличието на мотокар там прави изживяването неповторимо и много желано за малките момчета.

10. Софийското метро – да, точно така. За малчовците е чудесно забавление и техния любим „Влак“. Чисто, удобно, топло и с пъстри спирки по пътя. Едно от най-хубавите в Европа. Обичаме го. Баба им се грижи за осветлението в него, електроинженер е. Благодарим ти бабо!

DSC_9731-xs

Статията е публикувана декемви 2015 г.

Права снимки: Силвия Трифонова 

 

 

 

От моите ръце