На цирк с малки деца в София - 10.04
детски цирк, цирк в София, с малки деца на цирк, къде има цирк, забава за уикенда
3848
post-template-default,single,single-post,postid-3848,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

На цирк с малки деца в София

През изминалия уикенд посетихме Цирк София, който се намира точно срещу централната жп гара.

Неделният ден беше много ветровит и за кратко се чудихме дали да поемем към цирка, но решението да отидем наистина си заслужаваше. По пътя видяхме невероятна дъга, а децата с радост обясняваха какво според тях е цирк. Посещението им в цирк беше за първи път, а за нас беше едно хубаво завръщане към детството.

dugaЦирк София ни изненада много приятно с красивата си и уютна сграда, която беше много добре отоплена вътре – чудесно за посещения през зимата. Домът на цирка е изграден наскоро – през октомври, а по време на посещението ни гостуваха звезди на унгарски държавен цирк Будапеща.

Сградата отвън

Сградата отвън

2

С широка усмивка ни посрещна Драго Драганов, който и водеше цялото шоу. Не пропуснахме да се снимаме с него разбира се.

4

Изумлението на малките в купола не може да се опише с думи. Мигане на парцали, ахкане, десетки въпроси и кикот.

5

6

8Повозихме малкия на пони, което обикаля по време на почивките.

7

Представленията продължиха към 2 часа с 15 мин. почивка. Мислех, че малките няма стоят толкова време на едно място, но интересът им беше толкова голям, че времето мина наистина като миг. Драго водеше много увлекателно като докарваше Белята до неспирен кикот всеки път когато спореше с клоуна Фери.

16Ето някои моменти от представленията в Цирк София, които успях да уловя.

14

15

10

Змии, костенурка и крокодил бяха част от представлението

Змии, костенурка и крокодил бяха само част от програмата

 

Драго и клоуна Фери

Драго и клоуна Фери

20

17

25

24

23

22

21

Разбира се не ни се размина да купим и по 1 светеща пръчка с животно по 2 – така магично светеха в тъмното.  Не пропуснахме и захарения памук, който отново ми напомни за детството.

18

19

За който желае да посети Цирк София, ето и малко полезна информация: представленията на цирка в делнични дни са в сряда, четвъртък и петък в 19 часа. В събота и неделя – от 11 и от 16 часа. Цена за вход на възрастни е 15 лв. на човек, като за малки деца е безплатно (на 2 и 4 г.). Може да си закупите билети на място или онлайн от страницата на цирка. Цената за яздене на понито е 5 лв. Пуканки – 3 лв. Тоалетната е до входа и е много чиста и модерна, цена 0.50 ст. До цирка има удобен паркинг. (информацията е към 2015 г.)

1