Невероятна свежа находка от Carnival Kids - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
6086
post-template-default,single,single-post,postid-6086,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Невероятна свежа находка от Carnival Kids

От много време наблюдавам пъстрия магазин на Carnival Kids в мола и ето най-накрая отделих нужното време да разгледам всички интересни предложения. Въпреки, че сме с две момчета дрешките за момичета наистина привлякоха вниманието ми със своя оригинален дизайн и разнообразие. В детския магазин може да намерите както дрешки, така и обувки от най-актуалните модни тенденции, аксесоари и други. Днес ще ви представим два невероятно свежи комплекта за момчета, състоящи се от памучен пуловер с принт кученца, памучни панталони тип шалвари, тъмно син памучен шал в тон с целия тоалет. Ето и някои от нашите наблюдения.

  • Качеството на дрехите е много добро, а памукът не дразни нежната детска кожа. Шалварите изглеждат много добре върху момчетата, а и са много удобни за игри. Лесно се обличат и събличат от тях. Имат и джобове – два отпред и един отзад, което е задължително условие да се облече един панталон, поне при нас.
  • Принтът на кученца е отличителен, весел и провокира желание у малките да носят блузките. Проблемът сутрин какво ще се облече е голям. Ако си мислите, че само момичетата са суетни – лъжете се. Но желанието да облекат тези блузки беше голямо.

 

Сами може да видите, че забавата беше голяма. Всеки си избираше любимо кученце и си играеше с него. Даже се прегърнаха!

Към средата на фотосесията Смехурко успя перфектно да се превъплъти в бъдещ модел. Не съм режисирала позите, някак отвътре му идваха.

Статията е осъществена с партньорството на Bulgaria Mall.