Невероятно удобни и красиви Обущета за малки крачета - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
4138
post-template-default,single,single-post,postid-4138,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Невероятно удобни и красиви Обущета за малки крачета

Тази седмица Смехурко и Белята се сдобиха с чисто нови уникални обувки, изработени от най-меката и удобна за малки крачета кожа, която някога сме докосвали. Обувчиците са с марка Tikki Shoes, изработени ръчно в Румъния, като се предлагат в България от онлайн магазин  Обущета за малки крачета. 

Ето и какво ни впечатли най-много.

Дизайните са разнообразни и много атрактивни – има както за момичета така и за момчета. Изборът е наистина голям. Ние си избрахме с лъвче и бухалче и малките много ги харесаха! Може да намерите и дизайни с динозаври, сърчица, сладолед, цветя, звезди, планети, котета и много други. Изработката е перфекта с внимание към всеки детайл, а качеството на материалите е много високо – мека и удобна кожа, която много лесно прилепва към крачето. Подметките са изработени от специална гума, която лесно се огъва, чисти и с нея малкото дете не се хлъзга. Край на паданията на плочките, съпроводени с толкова болка и плач 🙂

Меките обувки са идеални за прохождащи деца, защото с тях детето все едно е босо – толкова са комфортни. Могат идеално да се ползват и за игри в къщи, детската градина или навън. Ние решихме да ги ползваме за игра в парка, и с нетърпение очакваме да дойде пролетта!

tikkishoes2

Тikki shoes предлага алтернатива на босото ходене, а всички материали, от които са създадени обувките са напълно естествени и не представляват  заплаха за здравото развитие на краката на децата. В обувките няма да намерите пластмаса или бомбета, като това позволява на крачетата да растат естествено и без деформации. Двамата лудетини в къщи много обичат да тичат боси, а с тези обувчици ще се чувстват чудесно – благодарим ти Tikki Shoes. Смехурко и Белята се влюбиха в обувките, а лъвчето и бухалът развихриха тяхното въображение и цяла вечер си разказват приказки за животните в гората.

Обущетата имат и фейсбук страница, на която редовно може да следите новите промоции и модели.

Цените на обувките започват от 45 лева, като цената е добра за изключително високото качество.

tikkishoes1

 

*Двата чифта пантофи ни бяха предоставени от Обущета за малки крачета да споделим мнение