Нова находка – място за здравословна вечеря салатен бар Vego Soup & Salad - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
5980
post-template-default,single,single-post,postid-5980,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Нова находка – място за здравословна вечеря салатен бар Vego Soup & Salad

Наскоро открихме ново за нас място за здравословно хапване за цялото ни семейство – салатен бар Vego Soup & Salad в Bulgaria Mall. За първи път го посетихме тази седмица, а това с което ни привлече беше възможността сами да си направим салата, като изборът от продукти беше наистина много голям. Аз си избрах ето такава салата по избор във вариант 750 мл, докато по-големият батко нервно подскачаше около мен и избираше продуктите за своята салата – също голяма.  Другите двама мъже от семейството се бяха отплеснали в други занимания на масата и леко изоставаха от избора на салатеното пирщество.

salatata

Ако си мислите, че вечерята беше така спокойна, както започна с тези свежи и вкусни салати – лъжете се. Ето какво се случи малко след това…

salatka

blackandwhite-copy

Print

sushtoto

placha

kut

Аз в същото време си повтарях на ум “Оммм”, опитвайки се да запазя спокойствие. Не помогна особено, но за сметка на това десертът накрая успя!

desert1

В допълнение на салатките си хапнахме гъбена супа, сандвичи и изпихме по един фреш от портокал. Препоръчваме мястото на всеки, който обича здравословната храна, салатите, супите, изборът и доброто обслужване. Дамата на салатения бар беше изключително любезна с нас, оценяваме стоическото търпение, което прояви към всички наши въпроси и желания. Беше почти на 100 % запомнила какво е сложила в салатата на баткото, за да се получи същата и на по-малкия. Само царевицата, ах тази царевица, тя обърна нещата.

С партньорството на Bulgaria Mall.