Детско подстригване в салон за модерни прически Big and Small - 10.04
детски прически, детски фризьор, детско подстригване София
2610
post-template-default,single,single-post,postid-2610,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Детско подстригване в салон за модерни прически Big and Small

След веселия ден в планината днес, дойде време за красота и нова прическа на Белята. Решихме да посетим един от малкото детски салони за подстригване в София (аз поне знам само за два подобни) в долната част на Лозенец, срещу НДК.

Ако  детето  отказва да се качи на обикновен стол, на стола-кола нямаше никакъв проблем – даже се качи с огромно желание! Детският салон Big and Small е малко и уютно местенце за разкрасяване на малки госпожици и господа, с интериор пригоден специално за това и детска стая с много играчи за забава на Смехурко, докато чака брат си да го подстрижат.

Обслужването е на много добро ниво, а Милена, която подстрига Белята, беше мила, търпелива и много професионална. Крайният резултат може да обобщим в репликата на малкия накрая „Мамо, нали съм хубав?“

Ще отидем отново там – задължително! Искрено се надяваме да се появят повече подобни места специално пригодени за малки малчугани и капризни госпожици, защото те го заслужават.

Актуализация януари 2020 г. – салонът се премести в горната част на Лозенец.

Кръц-кръц

Кръц-кръц

 

crutz2

На колата

На колата

onthecar1crutz

Пази ми ухото :)

Почти съм готов

Почти съм готов