Есен в квартала - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
7196
post-template-default,single,single-post,postid-7196,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Есен в квартала

В ранната утрин на първия есенен ден за първи път наметнах чисто новия си черен шлифер, който получих наскоро от Lidl Bulgaria. Шлиферът е малка част от новата колекция есен-зима esmara by Heidi Klum #LETSSHAKEITUP, която може да намерите в магазините на Lidl от началото на тази седмица.

Шлиферът е мек, памучен, с идеална дължина – нито много дълъг, нито много къс, а размерът ми пасна точно по мярка (моята е М). Дрехата е незаменима в хладните есенни дни, които ще дойдат при нас още от другата седмица. Забелязах, че шлиферът се предлага и в други цветове, например в бежово, но на мен много ми допадна черния цвят. Линията е класическа и елегантна, би стоял добре и с високи токчета, както и пъстър копринен шал, но за неопределен период съм се разделила с токчетата. На тяхно място са удобните ниски обувки и гердана за успокоение на зъбките на малката.

Последни истории: