Три идеи за подарък на любима учителка за завършване на клас - 10.04
Какво е хубаво да имате предвид, при избора на подарък за учителка или класна? Разбира се, нейните вкусове и предпочитания. Трудно е подаръкът да се хареса от всички родители, затова е добра да е нещо, което има по-голяма вероятност да се хареса на учителката. Колкото е по-лично, толкова по-добре. Бижу Пандора, например, макар и скъпо, не е по-красив подарък от ръчно изработен такъв от български творец. Това че продуктът е с утвърдена марка и се търси основно заради нея, защото е модерно, не го прави по-качествен и добър от продукт, изработен от по-неизвестен автор, с още не толкова утвърден бранд. Още повече че той е вложил не само сърцето си в него, но и го е изработил с ръцете си. А това винаги е за предпочитане.
Идеи за ръчно изработени подаръци с любов за учителките и госпожите
22124
post-template-default,single,single-post,postid-22124,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Три идеи за подарък на любима учителка за завършване на клас

Ако имате нужда от идеи за подарък за класната на детето за завършване на клас, училище или за госпожите в детската градина, днес реших да ви предложа няколко идеи от моето малко крафт студио.

С двама малки ученика и техните две прекрасни класни, темата е на дневен ред и в нашето семейство. По-големият завършва четвърти клас, затова и тази година ще бъде последната му с невероятната им класна, която е изключително обичана и уважавана от нас. Заради уникалните й методи на преподаване, заради това че привлича интереса на децата с интересни истории, заради това, че най-вече е техен приятел и когато се налага – защитник в трудни за тях моменти.

Идеята за подаръци на учителките под формата на готови ваучери или „маркови“ стоки не ми харесва. Не ми се струва лично, с мисъл, а по-скоро като  бързо взето решение. За избор на оригинален подарък е нужно да се отдели време и внимание, не само средства. Добре е планирането на подаръците за госпожите в детската градина и учителките в училище да започне още в началото на месец май, за да могат те да бъдат избрани, подготвени и доставени до края на месеца.

Какво е хубаво да имате предвид, при избора на подарък за учителка или класна?

Разбира се, нейните вкусове и предпочитания. Трудно е подаръкът да се хареса от всички родители, затова е добра да е нещо, което има по-голяма вероятност да се хареса на учителката. Колкото е по-лично, толкова по-добре. Бижу Пандора, например, макар и скъпо, не е по-красив подарък от ръчно изработен такъв от български творец. Това че продуктът е с утвърдена марка и се търси основно заради нея, защото е модерно, не го прави по-качествен и добър от продукт, изработен от по-неизвестен автор, с още не толкова утвърден бранд. Още повече че той е вложил не само сърцето си в него, но и го е изработил с ръцете си. А това винаги е за предпочитане.

Три идеи за ръчно изработени подаръци за класната от мен:

Ето и няколко идеи за различни подаръци за учителка, изработени от мен

  1. Кутия с 16 броя картички от оригинални мои акварели Любов към себе си, със зареждащи послания за любов. Всички имаме нужда от нея в момента.

2. Голям ръчно багрен с природни пигменти копринен шал. Багря на ръка с любов всеки един от тях. Използвам 100% коприна и единствено природни пигменти, като след изработка го пера и фиксирам с ютия – за дълготрайност на цветовете. Опаковам всеки един шал в подходяща подаръчна кутия, с инструкции за грижа, а при желание добавям и акварелна картичка. Ако желаете да подарите ръчно багрен копринен шал или подаръчна кутия с него, разгледайте магазина по-долу. Изключително подходящ ако търсите луксозен или стилен подарък за учителка.

 

3. Персонализирана акварелна картичка за нея. Независимо от повода, да получиш качествена ръчно нарисувана картичка, специално за теб, е страхотна идея за подарък или негово допълнение. Рисувам всяка една върху памучна хартия с професионални акварелни бои и след получено задание. Обожавам да рисувам природни акценти, но мога да изработя и картичка по ваша поръчка, например със зодия или име. Мога да персонализирам картичката според повода, например за подарък за учителка за завършване, подарък за учител по математика, подарък за пенсиониране на учител, подарък за учителка за 8-ми март, др.

От магазина