Преобразяването на един обикновен трафопост в пъстра приказка - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
3632
post-template-default,single,single-post,postid-3632,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Преобразяването на един обикновен трафопост в пъстра приказка

През изминалия уикенд съвсем случайно попаднахме на разкрасяването на един обикновен трафопост в кв. Лозенец в шарена и интересна приказка, родена във въображението на художника Йоан, а  младежи от „Агапедия”, SOS “Приятели” и SOS „Мечтатели” на възраст между 15-17 години бяха главните действащи художници на интересната животинска илюстрация. Лъво-тигър, змия с крила, мече със сърце и калинка заживяха нов живот на стария трафопост само за няколко часа и днес радват малки и големи. Така и така минавахме, решихме и ние да вземем някакво участие – да нарисуваме няколко щриха и накрая да позираме с каките и батковците.

#Add colour to lives е една много интересна инициатива, която вдъхва нов пъстър живот на незабележими до сега сгради. Свежа идея, която украсява сивото ни ежедневие и предизвиква усмивки. А в България усмивките са дефицит, нали?

Идеята е на хотел Park Inn by Radisson Sofia, който всяка година участва в благотворителни проекти, а за организацията на децата съдействаха „Стъпка за България”. Тяхната цел е да запалят деца в неравностойно положение по изкуството. Йоан участва в sofiachallenge, подкрепете го!

 

 

2

3

4

4a

5

6

7


От нашия магазин: