Първи комплект за бебе - 10.04
Голяма изненада за бебето от Бочко
7137
post-template-default,single,single-post,postid-7137,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Първи комплект за бебе

На деня, в който малката Пипи (прякор измислен от братята й) стана на два месеца, получихме голяма изненада за нея от Бочко – “Комплект от първия ден за бебе”.

Братята й също получиха изненада, но повече за тяхната ще споделя скоро.

Комплектът за бебе на Бочко съдържаше:

  • Шампоан за коса и тяло липа и лайка
  • Мляко за тяло маслина
  • Крем против подсичане и кожни раздразнения
  • Памучна бебешка пелена 
  • Кутия за мили спомени

Ползваме шампоана за коса и тяло както за бебето, така и за нейните братя. Той успокоява и овлажнява благодарение на екстракта от липа, а за сълзи от него изобщо и не може да става дума. Смехурко все още има страх от това, да не влезе шампоан в очите и да залюти, но с този продукт  проблемът е напълно решен. Ароматът му е особено приятен.

Млякото за тяло от маслина го ползвам както за бебето след втория й месец, така и за мен – правя си специални масажи на краката. Наблюденията ми са, че той оставя кожата много мека, гладка, с приятен мирис и задържа естествената влага в кожата. Нанасяме млякото вечер след баня, като правим лек масаж на цялото й тяло. Особено се забавлява като масажирам малките й крачета, усмивките й са незабравими.

Кремът против подсичане на Бочко със смрадлика сме ползвали и при отглеждане на братята й, като лично за мен той се е доказал като един от най-добрите кремове у нас против подсичане. Преди няколко години най-големият имаше кожен проблем, на който нищо друго не успя да помогне освен този крем. Днес го използвам отново както за бебето, така и когато момчетата се оплачат от някакъв малък кожен обрив по тялото – мац и след ден нямам и спомен от него.

Памучната бебешка пелена беше хубава изненада към комплекта и веднага влезе в употреба – батковците завиха малката на мига. Направи ми впечатление, че е много мека и ефирна – специално за летните разходки. Изработена е от 100% памук с размер 80х80 см.

Всички тези полезни бебешки продукти бяха опаковани в 1 голяма кутия за спомени, каквато всъщност търсих от определено време насам.

Мисля, че комплектът за бебе на Бочко е много полезен, на нас ни свърши чудесна работа от втория месец.

 

*Описаните в статията продукти ни бяха предоставени от Бочко