Пясъчните фигури в Бургас 2015 – Фото Сафари - 10.04
фигури в Бургас, с деца в Бургас
3365
post-template-default,single,single-post,postid-3365,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Пясъчните фигури в Бургас 2015 – Фото Сафари

IMG_8643

И тази година не пропуснахме да посетим пясъчните фигури в Бургас, които са една от най-големите атракции на града през лятото. Темата това лято е на Фото Сафари, като от пясък бяха създадени уникални животни – царствени лъвове, весели маймуни, камили, панди, бизон, жирафи и много други.

Децата се забавлявава изключително много. Още след пристигането си в курортния град, с нетърпение попитаха къде са фигурките 🙂 Ето и някои моменти от посещението ни там това лято.

IMG_8618

IMG_8613

Пред кенгурото

Две малки маймунки :)

Две малки маймунки

IMG_8625

Семейство зебри

Семейство зебри

Ах, жирафи!

Ах, жирафи!

Не сме в пустинята, но си имаме камили!

Не сме в пустинята, но си имаме камили!

Някои препоръки:

Пясъчните фигури се намират точно до конната база в края на Морската Градина до Парк Езеро. През деня е много топло (поне август), за това най-приятно ще е ако ги посетите сутрин или привечер. Настилката е малки камъни и не е много удобна за бебешки колички. За малки деца посещението е безплатно.
Фестивалът на пясъчните фигури продължава да края на месец септември.
Не пропускайте да посетите и конната база в съседство, децата много ще се радват на конете.

IMG_8680

IMG_8691