София диша преобрази ул. Пиротска тази неделя - 10.04
София Диша
706
post-template-default,single,single-post,postid-706,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

София диша преобрази ул. Пиротска тази неделя

Бяхте ли на ул. Пиротска тази неделя? Ние се разходихме там и улицата имаше коренно различен облик, оживена от многобройните културни мероприятия и артисти, разположили красивите си шарени щандове и работилнички за деца.

IMG_9483

2

Фестивалът през изминалата неделя се казваше „Ветрове от Цветовете“ като на основен фокус беше велосипедът – като алтернативно средство за придвижване в града.

3

Останах очарована от шарените сергийки с ръчно изработени красиви гердани, сапуни, оригами, чаши, детски илюстрации, възглавници и много много други.

4a

5

6

789Любителите на глината и глинените изделия можеха сами да си направят желания глинен съд и много деца се включиха в това интересно занимание.

10

Почти навсякъде децата можеха да се включат в работилница за изработка на красиви нещица – гердан, сапун, оригами, или просто да си рисуват.

deca2 деца

deca3 IMG_9494

Предлагаха се красиви витражи, интересни корици за книги от плат, както и бяха изложени хубави снимки на вкусни ястия.

11 IMG_9543 витраж

Уличните артисти бяха на всяка крачка – музиканти, клоуни…

клоун

muzikantiСтар Москвич беше преобразен до неузнаваемост и служеше за място за отдих или декор за интересна фото сесия:

car car2

Ето още няколко незабравими моменти от София Диша през изминалата неделя. Не пропускайте следващото културно мероприятие на 25 август на Витошка!

13 14 sofiadisha

IMG_9528Искате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/