София диша преобрази ул. Пиротска тази неделя - 10.04
София Диша
706
post-template-default,single,single-post,postid-706,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

София диша преобрази ул. Пиротска тази неделя

Бяхте ли на ул. Пиротска тази неделя? Ние се разходихме там и улицата имаше коренно различен облик, оживена от многобройните културни мероприятия и артисти, разположили красивите си шарени щандове и работилнички за деца.

IMG_9483

2

Фестивалът през изминалата неделя се казваше „Ветрове от Цветовете“ като на основен фокус беше велосипедът – като алтернативно средство за придвижване в града.

3

Останах очарована от шарените сергийки с ръчно изработени красиви гердани, сапуни, оригами, чаши, детски илюстрации, възглавници и много много други.

4a

5

6

789Любителите на глината и глинените изделия можеха сами да си направят желания глинен съд и много деца се включиха в това интересно занимание.

10

Почти навсякъде децата можеха да се включат в работилница за изработка на красиви нещица – гердан, сапун, оригами, или просто да си рисуват.

deca2 деца

deca3 IMG_9494

Предлагаха се красиви витражи, интересни корици за книги от плат, както и бяха изложени хубави снимки на вкусни ястия.

11 IMG_9543 витраж

Уличните артисти бяха на всяка крачка – музиканти, клоуни…

клоун

muzikantiСтар Москвич беше преобразен до неузнаваемост и служеше за място за отдих или декор за интересна фото сесия:

car car2

Ето още няколко незабравими моменти от София Диша през изминалата неделя. Не пропускайте следващото културно мероприятие на 25 август на Витошка!

13 14 sofiadisha

IMG_9528

  • ...

  • 10 приложения на картичките “Любов към себе си” за деца 1. Незаменим подарък за вашите деца 2. Оригинален подарък за дете на близки приятели или роднини – за рожден ден, имен ден или без повод 3. Подарък за рожден ден на децата в детската градина: като разделите картите и подарите по 1 картичка на дете ...

  • Всички показатели, освен калият, бяха в норма. Калият се оказа по-нисък. След разговор с лекар и кратко проучване установих, че ролята на калият в организма е от изключителна важност, като диета, богата на калий, може да предотврати остеопороза, камъни в бъбреците; освен това може да предотврати високо кръвно налягане и задържането на вода от организма....

  • През изминалата 2018 година нямахме много възможности за пътуване из България, основно заради бебето, което беше все още много малко, в комбинация с моето възстановяване от операцията на дисковата херния. Изготвили сме план къде искаме да ги заведем тази година, за да компенсираме последните една,......

  • ...