Стая за бебе в морска тема - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
589
post-template-default,single,single-post,postid-589,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Стая за бебе в морска тема

Преди да родя първия ни син, имах малко време да помисля как да изглежда бебешката му стая. Реших да я декорирам в морски стил, предимно в сини и бели цветове, с морски детайли. С маслени бои нарисувах морски картини за стените, като за декорация използвах истински мидички. Намерих и поръчах стикер за стена – син морски фар, който залепих точно до прозореца. Много време търсих подходящи завеси в морски стил, нещо в синьо и бяло в подходящ интересен морски дизайн. За съжаление, не успях да намеря каквото си бях наумила в София, за това поръчах плат от Германия и след една седмица той беше при нас. Близката шивачка уши завесите за 2 дена.

Часовникът на стената принадлежеше на баща му, беше неговият любим предмет. Аз го нарисувах и преобразих в темата на бебешката стая. Детайлът стана интересен, а бебето редовно го оглеждаше при смяната на памперсите му.

Лампата във форма на делфин закупихме от един магазин в София малко преди бебо да се роди. Тя е дървена и с изчистен дизайн, което ме грабна в нея.

За подарък по Коледа той получи хавлия за къпане и чаршафи в морска тема, които паснаха перфектно на стаята.

Последните детайли баща му закупи от Икеа – бял и удобен стол, на който да го кърмя. Да не забравя да спомена и за сладката възглавничка направена от 100 овце специално за него. Поръчах я по интернет и тя беше готова само за 3 дни.

Няколко морска акцента има и на гардеробчето, морски термометър както и интересно кръстче с рибки.

Искрено се забавлявах да създам морската атмосфера в бебешката стая.