Приключенията на Stikeez в парка - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
6215
post-template-default,single,single-post,postid-6215,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Приключенията на Stikeez в парка

Гледахте ли дългоочаквания филм “Смърфовете 3: Забравеното селце” този уикенд? Премиерата беше миналия петък, а ние разбира се заведохме малките още в неделя. Бяха  впечатлени от анимационния филм – първият за Смърфове, който гледат на кино в живота си. А ние си припомнихме нашето детство…

Дни преди премиерата на филма стартира и кампанията на Lidl Stikeez Смърфове, с която започна и новата треска за събиране на стикита в къщи. Малките гумени фигурки, за игра или колекциониране, включват Татко Смърф, Смърфиета, Гаргамел, както и всички други 24 кино звезди от популярния филм. За Stikeez Смърфове има подготвена специална картонена къщичка, както и тематични торбички – всички те налични в магазините на Lidl.

Къщичката

Малко след като гледаха Смърфовете 3: Забравеното Селце, децата, както винаги, се вживяха в историята и решиха да разходят своите нови приятели в парка, който ухаеше на пролет и цъфнали цветя… А какво срещнаха Смърфовете там, може да разгледате в нашата нова фото-история “Приключенията на Stikeez в парка”.

Да изчакаме и другите, за да решим какъв е плана?

И Стикитата имат нужда от Доктор…

Да се загубиш в парка в топъл пролетен ден, всъщност си има своя чар…

Добре. Събрахме се. Сега какво правим? А… ти наистина ли светиш на тъмно?

Виж, денят навън е прекрасен, защо си намусен?

Условия от Lidl: В периода от 27.03 до 23.04.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазините на Lidl в България клиентите получават едно Стики като подарък. Стикитата се получават на касите на магазините.

 

Права снимки, текст и илюстрации: 1004stories.eu. Ползването им без разрешение от автора и 1004stories.eu е забранено.

Комплект от стикитата тук ни бяха изпратени от Lidl