Неделна разходка сред динозаври в София - 10.04
Разходка сред динозаври в София
мол събития, динозаври в София, с малки деца в софия
3619
post-template-default,single,single-post,postid-3619,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Неделна разходка сред динозаври в София

Днес неделния ден започна с разходка до Динозаврите в Сердика Център. Малките говорят за тях от една седмица, а това беше първият уикенд, през който можеше да ги посетим. Радостта беше огромна, макар и примесена с малко доза страх. Динозаврите бяха като истински, издаващи характерни за тях звуци и движения. Неочаквано за нас, но доста интересно.

Разбира се след първото изумление последва желание да ги пипнем, което не беше толкова лесно заради оградите и охраната наоколо. Но успяхме да дръпнем опашката на един голям екземпляр, последвано от искрен детски смях.

Динозаврите са разположени на цялото първо ниво на Сердка Център, като повечето от тях са заградени и недостъпни за децата. Имаше само един, който можеше да се „язди“, но опашката от деца за него беше мнооого голяма, за това и предпочетохме просто да се дивим отдалече.

Яйцата на диновците предизвикаха окорен поглед у Белята. „Мамо, кога ще се излюпят? Може ли да му почукам малко? Аз ще чакам тук да се покажат.“ След 10 минутно чакане, малкият се отказа и продължихме към следващия Дино. Всеки от тях имаше табелка с името и историята си, но не мога да Ви ги пресъздам – доста сложни ми се сториха.

За по-малките като нас имаше Дино кът за рисунки на динозаври и игра с тях. Там ни беше най-добре и най-спокойно – като се има в предвид оградата, с която къта беше заграден. Извън този кът всичко беше тичане, викане, дърпане, ахкане…

Ето и някои снимки 🙂

dino1

dino2

dino3

dino4

dino6

dino7