Уикенд размисли в края на учебната година - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
21920
post-template-default,single,single-post,postid-21920,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Уикенд размисли в края на учебната година

В последните няколко месеца работя активно върху обучение за Етси в другата платформа, която е с повече бизнес насоченост, както и върху новия ми магазин в Етси. Покрай това, завършването на училище на децата, приемът на малката в детска градина, почти не ми остава време да пиша тук, в блога.

Вече съм ваксинирана, с втора доза. Сега ще очаквам да премине още седмица, и ще мога да възобновя посещенията на лекар, да си направя ЕМГ, както и малко по-спокойно да се виждаме с голямото ни семейство.

Понякога ми се иска денят да е 48 часа, за да може да ми стигне за всичко. Понякога искам да загърбя толкова много неща, да опростя, да изчистя. Като се започне от гардероба, хилядите дребни играчки навсякъде, натоварващи комуникации, всички дейности, с които явно не успявам да се справя по едно и също време. Но продължавам в същия дух. Не искам да оставя нищо. Искам да създавам под всякаква форма, в зависимост от настроението и желанието. Не искам да се ограничавам, макар и не рядко да си го налагам. Защото трябвало да се избере едно. Обаче след като едно не ми е достатъчно? Затова и работата в маркетинг отдела (по време на корпоративния ми период) толкова ми се отдаваше, защото имаше от всичко по малко. И всеки ден беше различен от предишния, без да можеш да го планираш на 100%. И всеки ден носеше някакви изненади, много често даже приключения. И много творчество.

Но всеки период е за себе си. Не знам защо пиша този малко не типичен „ъпдейт“.  Но така ми дойде, значи съм в правилна посока.

Сега обратно към децата и към новите продукти, които съм приготвила да багря със събраните от мен цветя в квартала. Скоро ще кача няколко от тях и в магазина, защото напоследък не съм.

Наличните може да разгледате тук.

До скоро.