Украса детска стая - морска тема - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
225
post-template-default,single,single-post,postid-225,single-format-image,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Украса детска стая – морска тема

И замириса на море… 

Малко преди първият ни син да се роди трескаво подреждах бебешката стая в решената вече морска тематика. Бях решила всеки детайл в неговото пространство да е морски, като стените оставихме чисто бели, така че да може да сложим повече морски акценти, но без да изглежда претрупано. Когато стигнах до украсите на стената, реших сама да нарисувам върху канава детски морски мотиви. Беше много приятно да рисувам за бъдещото бебе и да си мисля как ще реагира като ги види. Няколко корабчета, рибка, пират, пояс, морски фар… Финалните акценти на стаята бяха готови!

Всички права върху снимките са запазени.Искате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/