Ягодов ден - 10.04
ягодов ден вкъщи
7301
post-template-default,single,single-post,postid-7301,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Ягодов ден

Наскоро у нас беше ягодов следобяд. Преди да взема момчетата от училище и градина, с малката минахме през пазара и купих любимите ни ягоди, които толкова ни липсваха зимата. Идеята ни беше, докато ги хапваме и да ги рисуваме. Малкият няма голяма увереност, че се справя добре с рисуването, затова реших да рисувам по-често с него, за да придобие увереност и самочувствие в тази област.

Рисуваха момчетата, рисувах и аз. Те с водни бои, аз върху бяла тениска на Ели, част от летния й гардероб. Наскоро извадих и шевната машина на баба, като първото нещо което уших на нея, беше лентата й за коса. За нея използвах парче бял лен, който оцветих с червена боя за плат в тон с ягодата.

Следобедът ни се получи различно, а и вкусно. Ето и част от процеса и резултатите.