Моята история - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
21379
page-template-default,page,page-id-21379,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,vcwb,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Казвам се Силвия Трифонова

Майка съм на три малки деца, обожавам природата. Не спирам да създавам неща с ръцете си, както и да разказвам истории.

Създавам качествени, ръчно изработени продукти с мисъл за природата, които ще направят дома ви по-уютен, както и аксесоари багрени с природни пигменти по много стара техника – акцент на визията Ви, с които ще се почувствате спокойни, красиви, уверени. За да впечатлите първо себе си.

 

Вярвам,

че може да живеем по-добър живот, който е по-близо до природата и простите неща, но първо трябва да намерим смисъла за себе си. 

Вярвам, защото съм преминала през тази трансформация не един път. Защото съм се развивала дълго време в забързания корпоративен свят, но балансът все ми убягваше, а призванието ми не беше съвсем на място. За да открия смисъла за себе си, пътят ми не беше нито лек, нито без болка.

Не е нужно да преминавате през болезнени трансформации, за да откриете вашия смисъл. Може да го направите по малко всеки ден – да опростите живота си, да се свържете с природата, да се погрижите за себе си.

Започнете днес.

С по-голяма любов към себе си. Абонирайте се за бюлетина на 10.04, като ще ви изпратя 10 съвета за грижа за себе си, а всеки месец ще ви изпращам идеи за опростяване на ежедневието ви и новини от нас.

Абониране за бюлетина на 10.04

Разгледайте моите аксесоари тук

Украсете стените на дома си и поканете природата у дома

Историята накратко

Когато България ми стана тясна, сърцето ми беше на парченца, а амбицията нагло и скоростно се намести на мястото му, приех примамливо предложение за важна служба в пустинята. Стегнах куфара и заминах съвсем сама. Работих страшно много, опознах десетки нови светове, стотици нови култури и нрави. Станах устойчива, адаптивна, отворих съзнанието си, но не и сърцето. Танцувах много, пътувах много, плувах, забавлявах се, карах скоростно.

Замених едната пустиня с друга. Започнах да размразявам сърцето си, намалих амбицията. Преоткрих фотографията и рисуването. Преживях катастрофа. Разбрах, че нямаме толкова време, колкото си мислим. Създадох сърчице. Амбицията загуби. Уморих се от бързината, скоростта ме изхабяваше. Консуматорството ме обърка. Планините ми липсваха, родителите също.

След 5 години сред пясъците отново кацнах в България.

Природата ме зареди, сърчицето се превърна в чаровно малко момче. Не след дълго се роди и брат му. Бяхме се върнали за малко, но останахме за по-дълго, може би за постоянно.

Рисувах повече, преоткривахме природата ни. Върнах се и в офис, само за да разбера, че имам още много работа върху баланса. Лекувах бърнаут. Една година. Учих се на търпение. Мечтаехме за дъщеря. И тя ме чу.

Бременността ми започна добре, но скоро след това дойде болката. Прорязваща, нетърпима, със седмици. Без сън, без облекчение. В пети месец с нея ми направиха гръбначна операция. Преминах през ада, но я запазих. Усмихната и любопитна.

Роди се на 10.04, точно след Великден. На моя рожден ден. Моят най-голям подарък.

От тогава минаха повече от три години. Тялото ми изпитва още болка. Болка, която е моят учител днес и която не се отказвам да лекувам всеки един ден. И докато го правя, с времето открих моите начини за нейното облекчение:

  • Разходките сред природата и грижата за себе си
  • Срещата на акварела с белия лист
  • Багренето на коприна с природни пигменти от цветя, билки, растения…
  • Вярата и позитивизма
  • Смехът на децата
  • Следването на интуициията

И се потопих в тях. За да се свържа с вас. Много ми е приятно, че сте тук.

Това е накратко историята ни до тук. А тя продължава. Ако сте любопитни да разберете как, следете в блога.