Busy boards – невероятно и полезно забавление за малки деца - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
4459
post-template-default,single,single-post,postid-4459,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Busy boards – невероятно и полезно забавление за малки деца

Тази седмица попаднахме на невероятна находка за малки деца – Busy boards. Ако не сте чували за тях, това са специални Монтесори дъски, изработени с цел малкото дете да се запознае с различни предмети от ежедневието по един забавен и полезен начин – чрез игри, пипане, дърпане и др. Но всичко е събрано на едно място, така че няма опасност за къщата. И край с бъркането в контакта с ток, опитите да се отключи външната врата и непрекъснатото щракане на лампите в хола.

Поръчахме и закупихме нашата дъска от Наталия, чиято страст са изработките на тези чудеса и търпеливо ни изслуша за всяко наше желание. Дъската ни беше изработена специално за две малки момчета, като съдържаше по две еднакви бройки от всеки предмет, за да не се карат разбира се. Който има две деца знае за какво става въпрос.

Нашата дъска съдържа ципове, обувка с връзка за връзване, катинари с ключове, плодове и зеленчуци, сметало с дървени елементи, простор, часовник, дървени вратички в които живеят чудни същества, контакти, ключове за осветление, различни платове за запознаване на малките с материите, др.

2boysa

busyboard2a

 

busyboard3

Наталия беше събрала и монтирала всички елементи на ръка с много желание и прецизност. Както се оказа в последствие и много здраво, за да седят на дъската при игра. Инвестицията в дъската наистина си заслужава. След като я видяха, малките играха 4 часа на нея без да се интересуват от нищо друго. Измислиха си техни герои, които живееха в дъската и прекараха весел следобяд. А ние спокойно можехме да си свършим домашните задължения през това време. Безценно. Кучето също прояви интерес към дъската, подуши всяка част, пожела и да участва в снимките. Сега даже спи на килима пред дъската, за да я пази. Не се учудвам, наистина изглежда невероятно.

busyboard4

IMG_5179

Ако желаете да се свържете с Наталия Георгиева и да поръчате Busy board персонализирана специално за вас, това са нейните контакти – тел. 088 3371399 ел. поща nataliqgeorgieva@mail.ru. Горещо препоръчвам.

Цената зависи от размера на дъската, както и от материалите, които ще се включат.

Само не оставяйте малките без надзор докато си играят все пак.

otgore

 


Продукти от нашия магазин: