French Secret Tea - чай за детокс, прибиране на корема и релаксация - 10.04
блог, изкуство, майчинство, украси за дома
21421
post-template-default,single,single-post,postid-21421,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

French Secret Tea – чай за детокс, прибиране на корема и релаксация

В края на миналата година, от фирмата производител на марката French Secret Tea, получих пакет от три вида чая – Detox, Slimming и Cleanse, част от програмата 28 дни детокс и отслабване.

Днес бих искала да споделя мнението си за продуктите и 28 дневната програма.

Комуникация с фирмата производител:

Комуникацията с фирмата беше бърза и любезна. Получих подробна информация за продуктите в техния офис, а на последващи мои въпроси, откликнаха на момента и бяха много подробни.

Опаковка:

Бях впечaтлена от луксозната им опаковка. Брандингът ме привлече с изпипаните си детайли, флоралните мотиви, доброто оформление, консистентността в цветовите комбинации в лилавата гама, панделките в същия цвят. Българските продукти с толкова изпипан и премислен брандинг, създаден с мисъл, око към детайла и явно голямо желание, не са толкова много на нашия пазара.

Скоро след това разбрах, че продуктите на French Secret Tea се предлагат и в голям 5 звезден хотел в София, което ми послужи за доказателство за премиум качеството им. Дълги години съм работила с 5 звездни хотели и съм запозната, че те имат изключително прецизна цедка в избора си на партньори, а качеството на избраните е винаги 5 звездно.

Състав:

Първото нещо, което забелязах, е че в продуктите на French Secret Tea няма кофеин. За мен това е от основна важност, защото на ден консумирам поне по две кафета, които въпреки многобройните ми опити да намаля, не ми се получава. Затова нямаше как да премина през тази програма, ако чайовете съдържаха кофеин. В края на деня щях да се превърна в една голяма раздразнена и нетърпима топка от нерви.

Чайовете в пакета детокс и отслабване, съдържат редица билки, някои от които: коприва, лавандула, облепиха, роза дамасцена, лист от бреза, кора от зърнастец, мента, бял трън, др.

Как ги консумирах:

Следвах инструкциите от French Secret Tea, като цялата програма е 28 дни и е разделена на два периода – от 1 до 14 ден и от 15 до 28 ден.

  • От 1ви до 14 ден пиех всеки ден по три пъти (сутрин, обед и вечер) по 1 чай Detox, а вечер един чай Cleanse
  • От 15 до 28 ден пиех по три пъти на ден по 1 чай Slimming, a вечер преди лягане – отново един чай Cleanse за метаболизъм.

Детокс чаят е приятен на вкус и бих могла да изпия даже и повече от него, но следвах схемата горе. Не мога да кажа дали от пиенето на толкова чай или по някаква друга причина, но апетитът е беше овладян и можех малко по-внимателно да избирам дали да хапна от шоколада на децата или просто да си взема ябълка. Чаят за метаболизъм беше изненада, защото за разлика от други подобни чайове, не предизвика колики или обезводняване, а просто стимулира по-често отбиване в тоалетната. След първата седмица кожата изнедадващо изглеждаше по-изчистена, чувствах повече енергия и въпреки, че не се очаква това да се случи веднага – коремът ми изглеждаше по-прибран.

Какъв е резултата?

Поради проблемите ми с кръста след последната бременност, не мога да правя силови упражения за корем, затова и това безболезнено решение за прибиране на корема много ми се понрави.

Нищо не може да замени спорта, движението и здравословното хранене. Kатегорично смятам, че всеки трябва да се стреми именно към това. Факт е, обаче, че понякога по обективни причини не бихме могли да правим нужните упражнения за корем и тогава тези чайове могат да бъдат от полза.

Кое ми хареса?

  • Вкусът на чая и аромата му на рози
  • Неговият приятен цвят
  • Атрактивната му луксозна опаковка
  • Премиум качеството на съставките
  • Ефектът на детокс и прибиране на корема

 

Ефектът от чайовете на French Secret Tea ми допадна, като скоро след края на програмата си поръчах от тях и French Secret Tea Relax, като с голямо удоволствие пия по една чаша всяка вечер преди лягане. Напоследък, покрай дистанционното обучение вкъщи и големите ангажименти в работата, вечер трудно заспивам. Една чаша чай Релакс, съчетана с около половин час плетене или шиене (обожавам), ми помагат да се отпусна и заспя много по-лесно.

Сега мисля да препоръчам пакета „Детокс и отслабване“ на мъжа ми, който поради липсата на редовните упражнения във фитнеса, има нужда да намали теглото си поне с няколко килограма.

 

Прочетете също: 9 факта за лечебните свойства на куркумата