Не хвърляйте цветята след празника, запечатайте ги върху коприна - 10.04
Не хвърляйте цветята след празника. Дайте им втори живот – върху коприна. Превръщам букетите от важни за вас поводи в красиви аксесоари или багрени с цветя дрехи. Как? Изпращате ми букета – изсушен или не, аз ще ви упътя как
цветя върху коприна, багрене на коприна с цветя, как да запазя букета, луксозен подарък булка
22318
post-template-default,single,single-post,postid-22318,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Не хвърляйте цветята след празника, запечатайте ги върху коприна

Не хвърляйте цветята след празника. Дайте им втори живот – върху коприна.

Превръщам букетите от важни за вас поводи в красиви аксесоари или багрени с цветя дрехи

Как?
1. Изпращате ми букета – изсушен или не, аз ще ви упътя как: може да изпратите букета когато започне да съхне, или да го вържете с цветовете надолу и да го изсушите. След това го сложете в кашонче или хартиен плик, без никакви найлони около него, за да може да диша докато пристигне при мен. Следва изпращате до офис на Спиди, който аз ще ви дам. Ако сте в град София, може да се разберем и за лично предаване.
2. В рамките на около две седмици аз запазвам цветовете му върху голям красив копринен шал 90*90 см, 65*65 см,  200*35 см или 135*135 см
3. Ако имате друга идея за аксесоар или дреха – обсъдете я с мен.
Например, мога да запазя букета върху копринена калъфка за възглавница, спално бельо или др. Мога да го запазя и върху елегантен шал за спомен.
Независимо от повода – цветята след сватбата, рождения или имен ден, букетите след първия учебен ден, букети от любимия, замислете се преди да хвърлите цветята в боклука. И в сухите цветя има толкова много живот, способни са да създадат толкова красота!
Ако се чудите какво да подарите на булката за сватба, може да закупите от мен ваучер за подарък – багрене на копринен аксесоар с цветята от сватбения букет.
Каква коприна се използва при индивидуалните поръчки?
100% бяла естествена коприна с високо качество и хубава плътност. Много държа на качеството на плата и не правя компромис с него. Ако желаете да видите мостра на коприната, с която ще багря шала ви, може да се разберем или да ви я покажа (до хотел Хемус, София), или да ви изпратя снимка на плата, преди да направите поръчката. След като е обагрен, всеки шал се шие на шевна машина, като отново вниманието към детайла е много важно за мен.
Какви цветове ще се получат?
В зависимост от вашите цветя, всеки шал се получава различно, като резултатът е винаги уникален и не може да се предвиди или планира. И в това е магията на целия процес на запечатването на емоциите ви върху коприната. Имайте предвид че това, че цветята ви са в един цвят, не означава, че ще багрят коприната със същия цвят. Например, червените рози багрят в лилаво, белите в бледо жълто, евкалипта в бледо жълто, др. „Петната“, които понякога се получват след багрене са напълно нормални и характерни за процеса на багрене с природни пигменти. Багря по метода bundle dye.
Каква е цената на тази услуга?
Зависи от избрания от вас аксесоар за багрене, както и от размера на копринения шал. Моля, пишете ми за повече информация.
Как да направя поръчката?
Изберете размер на шала, след което аз ще ви изпратя цената за този размер. Моля, след като изпратите цветята към мен по куриер (за ваша сметка), да заплатите по банков път 50% капаро за индивидуалната поръчка. Ако сте в град София може да се разберем за лично предаване на цветята. Всеки продукт с вашите цветя от празника се изработва индивидуално за вас и поради тази причина, след като го получите, няма възможност за връщане на продукта и неговата стойност. Във всеки ваш шал влагам изключително много ръчен труд и изработка, разходи за вода, ток, разходи за коприната – специално за вас.


Искате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/