Не хвърляйте цветята след празника, запечатайте ги върху коприна - 10.04
Не хвърляйте цветята след празника. Дайте им втори живот – върху коприна. Превръщам букетите от важни за вас поводи в красиви аксесоари или багрени с цветя дрехи. Как? Изпращате ми букета – изсушен или не, аз ще ви упътя как
цветя върху коприна, багрене на коприна с цветя, как да запазя букета, луксозен подарък булка
22318
post-template-default,single,single-post,postid-22318,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Не хвърляйте цветята след празника, запечатайте ги върху коприна

Превръщам букетите от важни за вас поводи в красиви аксесоари или багрени с цветя дрехи

Как?
1. Изпращате ми букета – изсушен или не, аз ще ви упътя как: може да изпратите букета, когато започне да съхне, или да го изсушите. След това го сложете в кашонче или хартиен плик, без никакви найлони около него, за да може да диша, докато пристигне при мен. Следва изпращате до офис на куриера, ако сте в град София, може да се разберем и за лично предаване.
2. В рамките на около 2-4 седмици аз запазвам цветовете му върху голям красив копринен шал, копринена калъфка или дреха
3. Ако имате друга идея за аксесоар или дреха – обсъдете я с мен.
Независимо от повода – цветята след сватбата, рождения или имен ден, букетите след първия учебен ден, букети от любимия, замислете се преди да хвърлите цветята в боклука. И в сухите цветя има толкова много живот, способни са да създадат толкова красота!
Ако се чудите какво да подарите на булката за сватба, може да закупите от мен ваучер за подарък – багрене на копринен аксесоар с цветята от сватбения букет.
Каква коприна се използва при индивидуалните поръчки?
100% бяла естествена сатен коприна с високо качество и хубава плътност. Много държа на качеството на плата и не правя компромис с него. Ако желаете да видите мостра на коприната, с която ще багря шала ви, може да се разберем или да ви я покажа (до хотел Хемус, София), или да ви изпратя снимка на плата, преди да направите поръчката. След като е обагрен, всеки шал се шие на шевна машина, като отново вниманието към детайла е много важно за мен.
Какви цветове ще се получат?
В зависимост от вашите цветя, всеки шал се получава различно, като резултатът е винаги уникален и не може да се предвиди или планира. И в това е магията на целия процес на запечатването на емоциите ви върху коприната. Имайте предвид че това, че цветята ви са в един цвят, не означава, че ще багрят коприната със същия цвят. Например, червените рози багрят в лилаво, белите в бледо жълто, евкалипта в бледо жълто, др. „Петната“ и абстрактните форми, които се получват след багрене, са напълно нормални и характерни за процеса на багрене с природни пигменти. Багря по метода bundle dye.
Какво мога да багря с вашите цветя?
Копринен шал, копринена калъфка, копринено пано за стена, копринена пола, др.
Каква е цената на тази услуга?
Зависи от избрания от вас аксесоар за багрене, както и от размера на копринения шал. Моля, пишете ми и ще изпратя  повече информация.
Как да направя поръчката?
Моля, пишете ми на мейла или във фейсбук за поръчка.

Другите за мен:

„Взех шала и искам да ви кажа следното:

1. ще започна с това че нямах абсолютно никакви очаквания, за да не последват разочарования

2. Не съм фен на шаловете и много рядко нося. По принцип в семейството майка ми е фен на шаловете и където и да отида винаги и купувам шал.

3. Аз просто нямам думи, наистина. Разплаках се като го видях. Вие преобърнахте всичко в мен. Думите не ми стигат да ви опиша колко съм изненадана, очарована, влюбена, щастлива и всички положителни емоции които съществуват на света. Вие направихте така, че да запазя спомена за раждането на първата ми дъщеря завинаги. Всички път като погледна това произведение на изкуството ще се връщам към онзи момент. Ще пазя шала като очите си и се надявам един ден да го предам и на нея. Благодаря ви!!!

4. Благодаря и за отношението, за професионализма, отзивчивостта, труда и старанието.

5. Ще разказвам за вас на всичките си близки и познати и с гордост ще се фукам

С най-искрени и добри пожелания за здраве, положителни емоции и още много творчество.“

Ирина Винчева

„Прекрасна изработка! Шалът, който Силвия направи за мен е не само много красив, но и от много качествена коприна. Съхрани спомени за емоциите и цветята от мой специален ден по неповторим начин. Много съм доволна от изработката, както и от коректното, мило и любезно отношение.“

Виолета Владова

„Имам честта да притежавам шал, обагрен с цветя от скъп мой повод. Материята и финалният продукт надминаха всички мои очаквания. Прекрасен е! Комуникацията със Силвия е лека. Тя ме преведе през целия процес по съхраняване на цветята и беше безкрайно търпелива и разбираща предвид усложнената логистика покрай отпускарския период. Нейните шалове, обагрени с цвета са идеален начин да се запази емоцията от повода им.“

Силвия Митева

„Щастливка съм, че притежавам шал на Силвия. Цветовете са невероятни и неповторими, а допирът до кожата е нежен като пролетен полъх.Силвия е творец, когото препоръчвам с две ръце – коректна , точна и много слънчева.“

Елена Благова