Не хвърляйте цветята след празника, запечатайте ги върху коприна - 10.04
Не хвърляйте цветята след празника. Дайте им втори живот – върху коприна. Превръщам букетите от важни за вас поводи в красиви аксесоари или багрени с цветя дрехи. Как? Изпращате ми букета – изсушен или не, аз ще ви упътя как
цветя върху коприна, багрене на коприна с цветя, как да запазя букета, луксозен подарък булка
22318
post-template-default,single,single-post,postid-22318,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-20.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_non_responsive,elementor-default,elementor-kit-21196

Не хвърляйте цветята след празника, запечатайте ги върху коприна

Не хвърляйте цветята след празника. Дайте им втори живот – върху коприна.

Превръщам букетите от важни за вас поводи в красиви аксесоари или багрени с цветя дрехи.

Как?
1. Изпращате ми букета – изсушен или не, аз ще ви упътя как: може да изпратите букета когато започне да съхне, или да го вържете с цветовете надолу и да го изсушите. След това го сложете в кашонче или картонена кутия, без никакви найлони около него, за да може да диша докато пристигне при мен. След това ми го изпращате до офис на Спиди, който аз ще ви дам. Ако сте в София, може да се разберем и за лично предаване.
2. В рамките на около две седмици аз запазвам цветовете му върху голям красив копринен шал 90*90 см, 65*65 см или 200*35 см
3. Ако имате друга идея за аксесоар или дреха – обсъдете я с мен.
Например, мога да запазя букета върху копринена калъфка за възглавница, спално бельо или ваша бяла рокля от естествена материя, която да съживим за нов живот! Мога да го запазя и върху елегантен шал за спомен.
Независимо от повода – цветята след сватбата, рождения или имен ден, букетите след първия учебен ден, букети от любимия, замислете се преди да хвърлите цветята в боклука. И в сухите цветя има толкова много живот, способни са да създадат толкова красота!
Ако се чудите какво да подарите на булката за сватба, може да закупите от мен ваучер за подарък – багрене на копринен аксесоар с цветята от сватбения букет.
Каква е цената на тази услуга?
Зависи от избрания от вас аксесоар за багрене, както и от размера на копринения шал. Например, багрене на копринен шал с размер 65*65 см или 200*35 см е с цена 145 лв.


Искате ли да получавате 1-2 пъти в месеца бюлетина ми със статии за грижа за себе си, нови продукти и още?

Вие се абонирахте успешно

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Запознайте подробно с GDPR условията тук https://1004stories.eu/политика-за-защита-на-личнитe-данни/